Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Facebook anunţă o schimbare pentru utilizatori: Animaţii în loc de fotografii, la imaginea de profil

Publicat

facebook-sign-89 Facebook a anunțat miercuri, pe blogul companiei, introducerea unui scurt clip repetitiv, pe profilul utilizatorilor. Astfel, în locul pozelor statice de acum, utilizatorii îşi vor putea posta în curând un scurt filmuleţ care se va repeta din nou şi din nou până când va reuşi să le atragă atenţia vizitatorilor.

„În curând, vei avea opţiunea de a filma un scurt clip repetitiv care se va derula pentru oricine îţi vizitează profilul. Clipurile de profil îţi vor permite să afişezi o latură a ta pe care până acum nu o puteai arăta şi vor adăuga o nouă dimensiune profilului tău”, au anunțat reprezentanţii Facebook pe blogul companiei.

Conceptul pozelor animate (gif) nu este ceva nou. Există de foarte multă vreme pe forumuri, acea formă veche de socializare on-line care era populară înainte să apară Facebook. Fotografiile animate le-ar putea fi de ajutor și companiilor care îşi promovează afacerile pe reţeaua socială.

 

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax