Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Familie aflată în drum spre o pensiune din zona Șureanu, ajutată de jandarmi. Autoturismul lor a derapat într-un șanț

Publicat

O familie aflată în vacanță a fost ajutată de jandarmii montani din Alba după ce mașina cu care se deplasa spre o pensiune din zona Șureanu, a derapat în șanț.

Oamenii au sunat la 112 și o patrula de jandarmerie de la Postul Montan Șugag a intervenit de urgență.

Incidentul s-a produs pe DN 67 C, în zona Munților Șureanu, aproape de Mănăstirea Oașa.

”Deplasându-se la fața locului, colegii noștri au identificat un bărbat și o femeie, care nu au necesitat îngrijiri medicale în urma accidentului.

Autoturismul cu care se deplasau era blocat în șanț, într-un cap de pod, familia fiind în imposibilitatea de a continua călătoria.

Persoanele în cauză, care erau din județul Bistrița-Năsăud, au fost conduse cu autospeciala Jandarmeriei la pensiunea unde aveau rezervare, urmând ca autovehiculul să fie deblocat în următoarea zi.

În această dimineață, încă de la primele ore, pentru a nu bloca accesul turiștilor în zonă, jandarmii au acordat ajutorul necesar pentru a repune autovehiculul pe drum” au transmis reprezentanții Jandarmeriei Alba.

Având în vedere că în zona montană a județului accesul se face în condiții de iarnă, autoritățile recomandă responsabilitate și precauție.

”Nu uitați că atunci când întâmpinați dificultăți, puteți cere oricând ajutorul jandarmilor prin apel la 112” au mai trasnmis reprezentanții IJJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ioan CĂLDARE

    sâmbătă, 30.12.2023 at 19:37

    Ieri, când am urcat, nu era împrăștiat material antiderapant,
    Oare asta să fie cauza derapajului?
    Oare ce e de făcut ca să nu pățească și alții? Știe cineva?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax