Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Familie cu patru copii din Stremț, somată să se mute din baza de agrement în care locuia. Explicațiile primarului

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFJUVgsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


O familie cu patru copii, care în ultimii patru ani a locuit în interiorul bazei de agrement Lac Stremț, trebuie să se mute din incinta clădirii, deoarece locul a fost concesionat. Mai exact, întreaga suprafață a fost câștigată la licitație de un investitor care vrea să repună în circuitul turistic baza de agrement. 

Femeia în cauză a mers în audiență la primarul din Stremț, Traian Ștefan Popa, pentru a cere mai multe explicații. Aceasta a înregistrat pe ascuns întâlnirea cu primarul și a publicat un video pe contul de Facebook. În urma publicării, situația a generat o serie de păreri pro și contra din partea cetățenilor din Stremț. 

Mai mult, primarul Traian Ștefan Popa, atât în video, dar și pe pagina sa personală de Facebook i-a oferit femeii, dar și cetățenilor o serie de lămuriri.

Potrivit primarului, femeia a ajuns în urmă cu patru ani în localitatea Stremț și a locuit alături de concubinul ei și cei patru copii, în incinta bazei de agrement. Primarul mai susține că lună de lună, administrația locală a plătit factura de curent care venea pe adresa bazei.

Ce a scris primarul Traian Ștefan Popa pe Facebook

”Față de cele apărute pe rețelele de socializare și anume faptul că familia Rogozan Dorina Valentina și concubinul Titu Daniel ar fi obligați de către primarul comunei Stremț, Popa Traian Ștefan să părăsească locația neadecvată unei familii cu patru copii din incinta bazei de agrement Lac Stremț, facem următoarele precizări:

– Primăria și Consiliul Local Stremț nu deține în proprietate spații de locuit și nici de închiriat pentru asemenea cazuri speciale.

Încă în urma cu 4 ani când numita Rogozan Dorina Valentina a sosit în localitatea Stremț și trăind în concubinaj cu numitul Titu Daniel, la rugămințile familiei Ferenți Iosif și Iboica de a locui acolo li s-a precizat foarte clar ca nu este un spațiu pentru a fi locuit definitiv ,susnumiții precizând că urmează să rezolve problema spațiului în perioada urmatoare.

Preocupările Primăriei sunt acelea de a reda colectivități comunei noastre aceea bază de agrement care era o mândrie nu numai localității noastre ci și întregului județ. Când în sfârșit, după 14 ani de procese s-a reușit ca această bază sa revină fără nici o îngrădire comunei noastrem Primaria comunei Stremț, cu aprobarea Consiliului Local s-a trecut la concesionarea întregii suprafețe implicit a spațiului unde locuiește respectiva familie.

În data de 28.04.2020, a avut loc licitația și a fost câștigată de un cetățean care bineînțeles va investi sume mari de bani pentru redarea în circuitul turistic a întregii baze așa cum a fost acum zeci de ani în urmă.

În toți acești 4 ani Stremț, prin primarul Popa Traian Ștefan care este acuzat pe nedrept a avut în preocupare ajutorarea acestei familii, implicit de a i se plăti în fiecare lună consumul de electricitate, a carei valoarea se ridica considerabil.

De asemenea, în permanență i sa precizat să își găsească locuință permanentă pentru că acel care va câștiga licitația va avea obligația ca într-un termen foarte scurt să redea baza de agrement așa cum a fost în trecut pentru binele întregii comunități.

Consideram ca cele prezentate de către Maria Cătană pe rețelele de socializare sunt neadevărate iar gestul numitei Rogozan Dorina Valentina de a înregistra pe ascuns pe dl. primar Popa Traian Ștefan este un gest care descalifică pe oricine atâta timp cât dl. primar nu a făcut altceva decât să îi reamintească ceea ce a făcut timp de 4 ani de zile, aceea de a găsi un spațiu pentru familia sa.” – Traian Ștefan Popa, primar Stremț.

Sursă video: Facebook – profil public, Dorina Andrei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax