Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Fermierii din Olt, în ajutorul sinistraţilor din Alba. Au donat legume pentru oamenii din Apuseni afectați de furia apelor

Publicat

Fermierii din județul Olt au sărit în ajutorul sinistraților din Alba care au fost puternic afectați de inundațiile și viiturile din ultima perioadă. Mai mulți producători agricoli s-au mobilizat pentru a strânge ajutoare, legume dar și saltele de dormit, care au fost trimise oamenilor din Munții Apuseni afectați de furia apelor. 

Locuitorii din mai multe comune din Olt au strâns legume pentru a le dona sinistraților care au rămas fără case în urma inundațiilor de acum câteva zile.

Campania umanitară denumită „Oameni pentru Oameni” – „Uniți salvăm țăranul român” a fost realizată cu sprijinul edililor din comunele din Olt, care au bătut din poartă în poartă pentru a-i anunța pe fermieri. Apelul lor nu a rămas fără răspuns din partea legumicultorilor.

Fermierii olteni din Giuvărăști și Grădinari au pus mână de la mână și au strâns câteva sute de kilograme de legume, dar și saltele de dormit, pe care le-au trimis miercuri sinistraților din județul Alba.

Foto, video: Ion Păunel

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax