Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Filmare aeriană pe Autostrada Sibiu – Orăştie, tronsonul Cunţa – Sălişte. Ministrul Transporturilor a PROMIS că o inaugurează în noiembrie

Publicat

YouTube video

lucrari aciliu cunta saliste autostrada oct 2014 Comunitatea celor pasionaţi de proiectele de instrastructură din România continuă să urmărească cu interes stadiul lucrărilor pe Autostrada Orăştie – Sibiu, tronsonul de la Cunţa (judeţul Alba) până la Sălişte (judeţul Sibiu), despre care guvernul susţine că va fi deschis circulaţiei la 15 noiembrie. Aici a fost amânată finalizarea lucrărilor de mai multe ori, din cauza alunecărilor de teren în zona viaductului de la Aciliu. Din imagini se poate estima dacă acest termen ar putea fi respectat.

O filmare aeriană publicată pe un forum arată stadiul lucrărilor de pe Autostrada A1 pe porţiunea Sibiu – Orăştie, care ar trebui să fie dată în folosinţă până la finalul acestui an.

Imagini aeriene au fost publicate pe forumul Construim România şi arată că mare parte a lucrărilor au fost finalizate, dar şi că avem dezvoltări periculoase în teren, acolo unde asfaltarea ultimelor porţiuni ar putea fi zădărnicită de alunecările de teren.

După cum arată porţiunea în imagini, termenul stabilit de ministrul Ioan Rus, care a spus că vom putea circula pe autostradă până în ziua votului, ar putea fi respectat, in extremis. Se observă, totuşi, şi că alunecările de teren nu au fost oprite pe o porţiune a autostrăzii, iar decizia constructorului de a continua lucrările la stratul asfaltic în lipsa unor consolidări menite să stăvilească alunecările de teren este una considerată a fi periculoasă.

sursa: mediafax

video: InterFlyRo

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax