Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Filmulețul „Respect în Trafic”, realizat de albaiulianul Cătălin Cădan, a adunat peste 12.000 de vizualizări în mai puțin de 48 de ore de la postarea pe internet

Publicat

Filmulețul „Respect în Trafic”, realizat de albaiulianul Cătălin Cădan, a acumulat peste 12.300 de vizualizări, în mai puțin de 48 de ore de la postarea pe site-ul vplay.ro. Acesta este un spot video, parte dintr-o campanie națională de conștientizare a participanților la trafic, lansată de Inspectoratul General al Poliției Române, în urmă cu doi ani.

„Respect în Trafic” și-a propus să tragă un semnal de alarmă tuturor participanților în circulație, șoferi, motocicliști, biciliști. Spotul îi are ca protagoniști pe doi tineri motocicliști, iubitori de viteză și exuberanță pe șosea, dar în același timp, naivi în ceea ce privește pericolele la care se expun, căci, la „capătul drumului” îi așteaptă o echipă numeroasă de intervenție, formată din polițiști, pompieri, paramedici.

Spotul a fost postat pe site-ul vplay.ro miercuri, 12 septembrie, la ora 17.09, iar până vineri dimineață a acumulat 12.310 vizualizări.

Acesta este filmat și montat de Cătălin Cădan (foto), albaiulianul cunoscut deja pentru activitatea sa din lumea filmului, prin care a câștigat mai multe premii la diverse festivaluri și concursuri naționale și internaționale.

Din echipa de filmare au mai făcut parte Victor Popa, care a realizat simularea accidentului dintre motocicletă și mașină, Zoltan Lorincz, care a participat la realizarea filmării, iar vocea de la final aparține lui Raul Oargă. Spotul a fost realizat la invitația și cu participarea subcomisarului Dan Toma de la Poliția Rutieră Alba.

Spotul „Respect în trafic” a câștigat locul II pe țară în concursul din cadrul campaniei pentru atenționarea asupra lipsei de respect pe șosele. Acesta a fost difuzat, în acest scop, pe mai multe posturi de televiziune, dintre care ProTV și TVR.

Cătălin Cădan ne-a povestit că pentru realizarea filmulețului, în august 2010, echipa a oprit circulația timp de aproape 2 ore, pe DN 7, în apropiere de Sebeș, simulând un veritabil accident rutier.

Puteți viziona mai jos spotul „Respect în Trafic”:

Respect in traffic from Catalin Cadan on Vimeo.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. cucu

    vineri, 14.09.2012 at 12:36

    problema este ca nu poti fii sigur in ziua de azi daca mai vine ambulanta sau smurdu……azi este priveghiul si maine inmormantarea prietenului meu Boros Dragos care a murit in accidentul de la Topa Mica unde smurd-ul a ajuns dupa 1h si 20min de la primul apel la 112

  2. daniel

    sâmbătă, 15.09.2012 at 19:16

    Nu era in apropiere de sebes, ci era langa Vintu de Jos -> Lutsch 2000 ….

  3. Circotasul

    sâmbătă, 15.09.2012 at 21:44

    In urma accidentului pe care l-a suferit in comuna Topa Mica, motociclistul a suferit traumatisme craniene foarte grave, spun specialistii. De altfel, barbatul a murit la cateva secunde dupa impactul cu capul de pod, in ciuda faptului ca doi paramedici care treceau intamplator prin zona s-au chinuit minute in sir sa-l resusciteze.

    Ramane de vazut acum daca rezultatul expertizei medico-legale va influenta in vreun fel ancheta pe care o fac procurorii in cazul dispecerului de la serviciul de ambulanta, care a uitat sa trimita un echipaj la fata locului. Deocamdata, atat el, cat si medicul coordonator care era de garda in momentul accidentului au fost suspendati din functii si amendati cu cate 2.000 de lei.

    • cucu

      duminică, 16.09.2012 at 03:43

      pai eram sigur ca orice ar fii fost, o sa zica ceva de genu ca oricum murea…..sefu ambulantei cluj, simu parca il cheama a zis ca ” avea sanse minime de supravietuire” . 0.01% daca avea era sansa lui si obligatia lor de a incerca. Sau de ce a platit impozite si taxe pana acum? 2000 de lei valoreaza viata unui om? deocamdata e numai un om dar se intoarce dispeceru la lucru in cateva saptamani si o comite din nou

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax