Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Flashmob pe Hora Unirii, la Alba Iulia. Studenții basarabeni din Alba au marcat Centenarul, în stil propriu

Publicat

YouTube video

Marele eveniment de acum 100 de ani a fost prezentat de studenții basarabeni din Alba Iulia, prin intermediul unui Flashmob. ”În contextul multitudinii de evenimente organizate de 1 Decembrie cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire din 1918, în capitala de suflet a românilor, Alba Iulia, nu au rămas în umbra nici studenții basarabeni din cadrul universității 1 Decembrie 1918” a anunțat organizația acestora din Alba Iulia.

Mândri că își fac studiile în cea de-a doua capitală a României, membrii Organizației Studenților și Liceenilor Basarabeni din Alba Iulia (O.S.L.B. Alba) au organizat cu ocazia centenarului un Flashmob prin care au prezentat evenimentul istoric de unire a principatelor române din anul 1918.

Flashmob-ul reprezintă unirea sub culorile tricolorului a principatelor din anul 1918 și sărbătorirea acestui eveniment prin prinderea într-o horă a unirii în jurul României Mari.

Mesajul pe care au intenționat să-l transmită tinerii a fost de a ne bucura de integritatea spiritului românesc autentic și să fim recunoscători celor, datorită cărora astăzi sărbătorim centenarul.

Evenimentul respectiv a fost urmat de un marș patriotic prin șanțurile Cetății Alba Carolina sub sloganul ”Trăiască, trăiască, trăiască și-nflorească, Moldova, Ardealul și Țara Românească”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax