Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Flashmob la Târgul Grădinarului din Alba Iulia. Tineri dansatori au animat atmosfera din Cetate

Publicat

Vizitatorii Târgului Grădinarului din Alba Iulia au avut ocazia să urmărească, sâmbătă, un moment artistic ce a animat atmosfera de pe Latura de Vest a Cetăţii Alba Carolina.

Tineri din oraş au prezentat un flashmob, dansând pe ritmuri antrenante şi purtând în mâini eşarfe albe. A fost un moment organizat de Şcoala de dans „Chirilă” din Alba Iulia, inclus în programul târgului.

Au mai dezgheţat atmosfera, în aşteptarea primăverii veritabile, mai ales că zăpada de ieri s-a mai topit.

YouTube video

 

În perioada 23-25 martie, pe Latura de Vest a Cetăţii Alba Carolina se desfăşoară Târgul Grădinarului, a X-a ediţie. Programul de vizitare este de la 10.00 la 18.00.

“Evenimentul reuneşte şi promovează producători şi distribuitori din domeniul horticulturii şi peisagisticii care expun de la seminţe de flori şi legume, bulbi, butaşi de trandafiri şi viţă de vie, la flori, plante decorative, arbuşti, pomi fructiferi şi ornamentali, precum şi din domeniul protecţiei plantelor”, transmit organizatorii.

Evenimentul este iniţiat de Consiliul Judeţean Alba, în colaborare cu Primăria Municipiului Alba Iulia și Grupurile de acţiune locală Pe Mureş şi Pe Târnave, Ţara Secaşelor Alba-Sibiu şi Munţii Metaliferi, Trascău şi Muntele Mare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax