Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Florin Piersic și-a sărbătorit ziua de naștere, pe scenă. Momente impresionante: 1.000 de oameni au aplaudat în picioare

Publicat

Momente impresionante la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca. O sală plină s-a ridicat în picioare şi i-a cântat „La mulţi ani” lui Florin Piersic, vineri seară, de ziua sa de naştere.

Printre alţii, în sală au fost prezenţi mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuţ şi soţia primarului Emil Boc, Oana Boc, scrie Cluj24.ro.

Marele actor clujean Florin Pierisc a împlinit 87 de ani şi a ales ca şi la aniversarea sa să fie alături de spectatorii săi dragi.

El a fost prezent pe scena Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, unde joacă piesa ”Străini în noapte”, alături de Medeea Marinescu.

„Publicul este cel mai important partener al meu. Această piesă pe care o jucăm astă seară am mai jucat-o de foarte multe ori.

După 15 ani se împlinesc 1280 de spectacole. Sunt foarte fericit că în atâţia ani de zile, această piesă e campioana Romaniei din punct de vedere al spectacolelor şi al publicului care a venit s-o vadă în atâtea oraşe, nu numai în Europa.

Unde n-am jucat noi această piesă?! Personajul pe care îl joc în piesă seamănă cu mine”, a spus Florin Piersic, în aplauzele prelungite ale spectatorilor.

Momentul a fost surprins și de colega sa de scenă, Medeea Marinescu, și a fost postat pe contul ei de Facebook.

Florin Piersic a debutat pe scena Teatrului Național din București cu rolul „Richard” în „Discipolul diavolului”, iar în film cu „Ciulinii Bărăganului”.

L-au făcut celebru mai ales rolurile de haiduc, iar în memoria multora rămâne drept „Mărgelatu”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Popa marcel

    sâmbătă, 28.01.2023 at 13:10

    Dacă nu se scriia de nevasta lui Boc se oprea lumea în loc.Rusine.Mai era una sau două Elene.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax