Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Florin Roman, atac la ministrul Marius Budăi pe tema ratei de înlocuire a pensiilor magistraților: Dă dovadă de lașitate

Publicat

Deputatul de Alba, Florin Roman (PNL), a lansat vineri un atac la adresa ministrului muncii, Marius Budăi pe subiectul pensiilor speciale pentru magistrați. 

Roman a spus că Budăi încearcă să paseze Parlamentului responsabilitatea pensiilor speciale pentru magistrați (mai precis a păstrării procentului de 80% ca rată de înlocuire a veniturilor salariale) și că acest lucru reprezintă o ”păcăleală”, aceste texte fiind negociate anterior cu Comisia Europeană și reprezentând jaloane.

”Deci domnul ministru a venit cu temele făcute de la Bruxelles. Deci domnul ministru care încearcă să arunce responsabilitatea pe Parlament, din punctul meu de vedere dă dovadă de lașitate.

În ceea ce am primit de la domnul Budăi, avem următoarele lucruri, care, din punctul meu de vedere nu sunt în regulă: în situația magistraților rămân la modul de calcul cu 80%, crește doar vârsta de pensionare.

Dânșii s-au învățat în felul următor: noi am înaintat Parlamentului și de acolo e treaba Parlamentului. Ce nu spun dânșii este că aceste texte practic sunt negociate, sunt jaloane cu Comisia, iar păcăleala asta că Parlamentul intervine… nu, Parlamentul nu intervine” a spus Roman.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 09.06.2023 at 19:00

    Păcăleală, nepăcăleală, dacă trebuie votate le votaţi, iar ceea ce spui tu sunt gulgute cu care ne -am obişnuit demult.Staţi în Parlament şi tocaţi banii ţării deageaba.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax