Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Florin Roman, candidatul liberalilor pentru Primăria Alba Iulia, după un antrenament la europarlamentare

Publicat

YouTube video

După ce și-a anunțat intenția de a candida la alegerile europarlamentare pe o pagină de socializare, președintele PNL Alba Iulia, Florin Roman, a făcut anunțul oficial, vineri, într-o conferință de presă. Acesta a precizat că, în cazul în care nu va reuși să prindă un loc la Bruxelles, are tot sprijinul din partea colegilor de partid pentru a candida în 2016 la funcția de primar al Municipiului Alba Iulia.

„Vreau să vă anunț că îmi voi depune candidatura pentru alegerile europarlamentare în forurile interne ale Partidului Național Liberal. Va fi foarte greu probabil să prind un loc eligibil, întrucât sunt 7-8 locuri eligibile, cu toate astea vreau să mă înscriu în această cursă, ca să câștig experiență și să promovez proiectele liberalilor din Alba la nivel județean”, a declarat Florin Roman în conferința de presă organizată de PNL Alba.

Acesta va susține trei proiecte importante, printre care accesarea programului Eurodysee, respectiv burse pentru pentru tinerii din Alba.

Alt proiect îndrăzneț este internet în toate locurile publice, inclusiv la țară. „O să se spună că există astfel de centre în marile orașe, există într-adevăr, dar consider că aceleași nevoi le au și tinerii de la țară. În prezent, la CJ lucrez la o astfel de situație pentru a identifica localitățile care au mare nevoie de acest internet gratuit”, spune liberalul.

Un alt proiect pe care acesta în are în vedere este reducerea vârstei de vot de la 18 la 16 ani.

YouTube video

Florin Roman țintește Primăria Alba Iulia

Florin Roman a spus că, în cazul în care nu va reuși să prindă un loc în Parlamentul European, are toată susținerea din partea colegilor de partid pentru a candida în 2016 la postul de primar al Municipiului Alba Iulia.

„Am participat la ședința Biroului Municipal Alba Iulia, în care s-a luat decizia ca, în cazul în care nu voi reuși să acced la alegerile europarlamentare, să fiu susținut de colegii mei pentru a candida la Primăria Alba Iulia în 2016. Mi-am asumat acest proiect și le-am spus colegilor că împreună, în echipă, putem face treabă foarte bună la Alba Iulia”, a declarat Florin Roman.

Printre proiectele pe care acestea dorește să le realizeze încă din primul an de mandat, în cazul în care va câștiga, se regăsește o sală polivalentă, un teatru, reînființarea echipei de fotbal Alba Iulia.

„Principalul nostru obiectiv este crearea de noi locuri de muncă. Pe autostrada Sebeș-Turda, lucrăm deja la un proiect de înființare a unui parc logistic care să atragă investitori privați, nu vom sta la primărie să îi așteptăm, vom merge după ei la București, vom iniția întâlniri cu ambasadele și cu tot ce înseamnă multinaționalele din România pentru a-i aduce la Alba Iulia”, susţine Roman.

În opinia sa, „Cetatea Alba Carolina nu va fi folosită doar pentru a-i mulțumi pe albaiulieni, ci va încerca să facă un festival al Cetăților de tip Vauban, timp de o lună de zile, pentru a atrage turiști de weekend cel puțin, și nu de tranzit, cum avem în prezent la Alba Iulia, care vin, vizitează și apoi pleacă fără să mănânce, să facă cumpărături, fără să doarmă la Alba Iulia, adică fără să cheltuie bani. Avem deja în acest proiect legate trasee alternative pe Drumul aurului la Roșia Montană, pe Drumul împăratului la Horea, pe Drumul vinului, astfel încât turistul să aibă trei zile de a vizita și de a vedea foarte multe locuri, nu numai în Alba Iulia, dar și în județul Alba”.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax