Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Florin Roman, după condamnarea lui Dragnea: Revizuirea Constituției, vot electronic și moțiune de cenzură

Publicat

YouTube video

Deputatul PNL Florin Roman a anunțat luni la Alba24 care sunt pașii pe care partidul pe care îl reprezintă îi va face după câștigarea alegerilor europarlamentare și după condamnarea lui Liviu Dragnea.

Roman a vorbit despre trei lucruri: revizuirea Constituției, vot electronic pentru cetățenii din Diaspora și moțiune de cenzură. Acesta a mai spus că astăzi PNL va demara procedura de revizuire a Constituției. 

”Primul pas pe care l-am făcut azi a fost acela de a demara procedura de revizuire a Constituției, urmare a validării referendumului inițiat de președintele Iohannis împotriva corupților și astăzi am demarat procedura parlamentară de modificare și de revizuire a constituției. Paul numărul doi: tot astăzi am solicitat punerea la vot în regim de urgență propunerea PNL privind votul electronic în Diaspora, iar până la sfârșitul acestei sesiuni parlamentare, depunem moțiune de cenzură împotriva Guvernului” a spus Roman.

În legătură cu moțiunea de cenzură acesta a explicat de ce are șanse mari și care este armosfera în interiorul PSD. ”Are șanse foarte mari acuma pentru că avem un PSD în disoluție, măcinat de conflicte interne, de parlamentari PSD care nu se vor mai regăsi pe liste având în vedere scorul dezastruos pe care l-au luat și care vor migra spre alte partide și care vor fi interesați să voteze moțiunea de cenzură, cei de la UDMR cred că s-au trezit și ei în sfârșit…” a mai spus Florin Roman în redacția Alba24.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax