Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Florin Roman vs George Simion. Deputatul de Alba, confruntare cu scântei cu liderul AUR: ”Ți-e frică să candidezi la Alba?”

Publicat

VIDEO: Florin Roman vs George Simion. Deputatul de Alba, Florin Roman, și liderul AUR, George Simion, s-au confruntat miercuri pe tema comasării alegerilor. Roman a fost abordat de Simion pe acest subiect. 

”Ți-e frică de comasare? Vii să candidezi la Alba? Hai la Alba, dacă vrei”, i-a răspuns Roman.

”Nu mi-e frică de comasare, mi-e frică de încălcarea Constituției” a răspuns George Simion.

Spiritele s-au încins între cei doi: Roman l-a întrebat pe Simion dacă este constituționalist și i-a reproșat că are doar șase legi pe care le-a făcut în acest mandat.

”Te invit să candidezi la Alba, să vezi cât de mult te iubește poporul, George… Democrația asta este. Pleci din politică, dacă nu (câștigați la Alba – n.red.)?”  a spus Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Dany

    miercuri, 31.01.2024 at 16:58

    Florine nu mai fii asa sigur de Alba. Lumea s-a saturat de voi și nu uita acesti 4 ani. Anul asta o sa aveți o mare surpriza. Hai sa auzim de bine

  2. pilu

    miercuri, 31.01.2024 at 20:16

    Mă da tu nu şti altceva ? Eşti ca ăla cu altă întrebare. Cum dai de unul cum îi pui prosteasca întrebare, candidezi la Alba. Da de ce trebuie să te aleagă lumea pe tine ? N-ai lucrat nimic la viaţa ta şi te-ai obişnuit cu puturoşeala din Parlament.

  3. Bogdan

    duminică, 04.02.2024 at 03:53

    De ce sa votezi PNL (sluga PSD-ului), când poți vota direct PSD!!!

  4. codru

    duminică, 04.02.2024 at 20:45

    Simion e mai roman, mai uman decat taranoii, tupeistii din Alba. Simion nu l-a intrebat de diploma de digitalist, de unctia detinuta de ministru cateva zile. Mi-a intrat la inima Simion cand am vazut cata lume a adus la 1 decembrie si alte chestii care le face prin tara

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax