Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Florina și Sebastian, doi elevi din Alba Iulia care vor o carieră în Poliție. De la pasiune, la îndeplinirea unui vis

Publicat

Florina și Sebastian sunt doi elevi de liceu, din Alba Iulia, care vor să devină polițiști. În timp ce Florina ar vrea o carieră la Poliția Rutieră, Sebastian s-ar îndrepta spre o structură de forță sau de intervenție.

Cei doi fac parte dintr-un grup mai mare de elevi care, miercuri, 20 martie, au avut ocazia să fie polițiști pentru o zi.

Este vorba despre o acțiune la care au participat mai mulți elevi de liceu din Alba Iulia. Aceștia au avut ocazia să întâlnească polițiști de la mai multe structuri și să vadă cum își desfășoară activitatea oamenii legii.

Sebastian și Florina au răspuns întrebărilor reporterilor prezenți la activitățile desfășurate de reprezentanții Poliției.

Inspirat de jocurile pe calculator

Sebastian a spus că de mic a avut o pasiune pentru poliție și armată. Când a crescut, a început să se joace pe calculator și tot de acolo a fost inspirat de lumea oamenilor legii.

De asemenea, recent a fost la o tabără de iarnă la Penitenciarul Aiud, unde a văzut cum acționează polițiștii de penitenciar. După experiența taberei de la Aiud, acesta a luat o decizie: vrea să aplice pentru academie.

Florina are un vis: să devină polițistă

Florina este elevă la Colegiul Economic din Alba Iulia. Aceasta are un vis: să devină polițistă. Iar evenimentul organizat de reprezentanții IPJ Alba a fost de bun augur pentru ea.

A putut afla mai multe informații despre poliție, polițiști, dar și cum se pot înscrie la o academie.

Eleva din Alba Iulia și-ar dori să ajungă polițist la serviciul rutier. Din acest motiv, ar vrea să meargă fie la Academia din București, fie la școala de agenți din Cluj.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dany

    joi, 21.03.2024 at 06:44

    Au toate atuurile. Sunt exact ce trebuie… oglinda România din anul 2024.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax