Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Flossing, noul dans ce provoacă furori pe internet. Care sunt mişcările

avatar

Publicat

Un nou stil de dans atrage din ce în ce mai mulţi tineri din Occident, rețelele de socializare, cât și în recreații, la școală. Este vorba despre o mișcare de dans, inventată de un adolescent American de 16 ani, Russell Horning, care şi-a câştigat numele de „Backpack Kid” (Puștiul cu rucsac).

A devenit virală pe internet după ce a fost preluată de câteva vedete americane.

Se numeşte “Backpack Kid Dance”, „Swish Swish Dance” sau „Flossing”. Se mişcă braţele de la stânga la dreapta, rapid, cu mişcări concomitente ale bazinului.

Dansul a fost numit „flossing” pentru că seamănă cu mișcarea aței dentare pe care o tragi într-un sens, apoi în celălalt. Provocarea este rapiditatea cu care faci mişcările corect.

Adolescentul din Lawrenceville, Georgia (SUA) a devenit brusc popular după ce Rihanna a dat “share” pe Instagram unui video postat de Russell. A strâns peste 8 milioane de vizionări.

În 20 mai 2017, Russell a apărut platoul emisiunii Saturday Night Live, invitat de Katy Perry pentru a dansa pe cântecul ei Swish Swish. A devenit şi mai cunoscut.

Mișcarea a fost împrumutată și unui personaj din jocul „Fortnite”, jocul video lansat în 2017, ce avea, la începutul anului, peste 40 de milioane de utilizatori în întreaga lume.

sursă: digi24.ro

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

Publicitate

AIUD

Sergiu Pasca, tânărul savant de renume mondial din județul Alba a mai obținut un premiu internațional pentru cercetare

avatar

Publicat

sergiu pasca

Sergiu Pașca original din Aiud a primit săptămâna trecută un prestigios premiu internațional pentru cercetările sale avansate în biologia celulară a creierului uman. Cercetările pe care tânărul din Aiud le conduce în laboratorul său din Universitatea Stanford, sunt considerate pași mari în diagnosticarea și tratarea unor boli neuropsihiatrice, ca epilepsia, autismul sau schizofrenia. Distincția a […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO VIDEO: Un autocar ce transporta muncitori din Ocna Mureș a ars ca o torță pe centura Vâlcele- Aphida din Cluj

avatar

Publicat

Un autocar care transporta muncitori de la o fabrică din Cluj la Ocna Mureș a luat foc vineri noaptea, pe centura Vâlcele – Apahida. În autocar se aflau 29 de muncitori, aceștia fiind și cei care au anunțat șoferul că iese fun din spatele autovehiculului. Deși pompierii din Cluj au intervenit rapid autocarul a fost făcut […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Copiii de azi, liderii de mâine. Membrii RotaKids din Alba Iulia și-au ales noua echipă de conducere

avatar

Publicat

Copiii de azi, liderii de mâine. Sâmbătă, au avut loc alegerile pentru bordul RotaKids Alba Iulia. Pentru a fi votați în funcția dorită, cei mici au avut de realizat și prezentat un proiect de acțiuni caritabile sau dezvoltare personală. După o perioadă de dezbateri membrii clubului și-au ales liderii pentru următorul an. Sâmbătă 21 octombrie, la […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Zilele liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia. Zece zile de activități cultural-artistice realizate de elevi

avatar

Publicat

Zilele Liceului de Arte “Regina Maria” sunt celebrate anual între 15 și 24 octombrie. Elevii alături de cadrele didactice celebrează zilele şcolii printr-o serie de activităţi cultural-artistice menite să-i apropie pe elevi de sensurile mai adȃnci ale studierii artelor – muzică, arte plastice, arhitectură ȋn vederea dobȃndirii unei ȋnţelegeri extinse a efectelor pe termen lung […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate