Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Flossing, noul dans ce provoacă furori pe internet. Care sunt mişcările

Publicat

Un nou stil de dans atrage din ce în ce mai mulţi tineri din Occident, rețelele de socializare, cât și în recreații, la școală. Este vorba despre o mișcare de dans, inventată de un adolescent American de 16 ani, Russell Horning, care şi-a câştigat numele de „Backpack Kid” (Puștiul cu rucsac).

A devenit virală pe internet după ce a fost preluată de câteva vedete americane.

Se numeşte “Backpack Kid Dance”, „Swish Swish Dance” sau „Flossing”. Se mişcă braţele de la stânga la dreapta, rapid, cu mişcări concomitente ale bazinului.

Dansul a fost numit „flossing” pentru că seamănă cu mișcarea aței dentare pe care o tragi într-un sens, apoi în celălalt. Provocarea este rapiditatea cu care faci mişcările corect.

Adolescentul din Lawrenceville, Georgia (SUA) a devenit brusc popular după ce Rihanna a dat “share” pe Instagram unui video postat de Russell. A strâns peste 8 milioane de vizionări.

YouTube video

În 20 mai 2017, Russell a apărut platoul emisiunii Saturday Night Live, invitat de Katy Perry pentru a dansa pe cântecul ei Swish Swish. A devenit şi mai cunoscut.

YouTube video

Mișcarea a fost împrumutată și unui personaj din jocul „Fortnite”, jocul video lansat în 2017, ce avea, la începutul anului, peste 40 de milioane de utilizatori în întreaga lume.

sursă: digi24.ro

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax