Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Foraje de drenare pe Autostrada A10, în zona alunecării de teren de lângă Alba Iulia. Când vor fi gata lucrările

Publicat

Continuă lucrările de reparare a porțiunii din autostrada A10 afectate de o alunecare de teren, în zona nodului rutier Alba Iulia Nord. Potrivit CNAIR, se vor efectua foraje orizontale pentru drenarea și colectarea apelor subterane.

Reamintim faptul că în zona respectivă, carosabilul a fost afectat de o alunecare de teren. Pe banda de urgență au apărut fisuri, la circa doi ani de la inaugurare.

Începând din data de 1 februarie s-a închis circulația pentru o perioada de 30 de zile. Este vorba despre o porțiune de pe autostrada A10, pe sensul Sebeș – Turda, între kilometrii 15+700 metri și 16+800 metri.

Traficul a fost deviat prin breteaua 3 de la nodul rutier Alba Iulia Nord, către sensul giratoriu de pe DN 1 km 386+140. Din acesta se realizează și revenirea pe autostradă, prin breteaua de acces 4 a aceluiași nod rutier.

Potrivit CNAIR, restricția este impusă pentru efectuarea lucrărilor de forare orizontală. Mai exact, se vor introduce țevi pentru drenarea și colectarea apelor subterane din zonă.

Lucrările ar urma să fie finalizate până în data de 3 martie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax