Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

VIDEO: Fostul premier Nicolae Ciucă a participat la deschiderea anului școlar la Alba Iulia și Blaj. Ce mesaj a avut pentru elevi

Publicat

Președintele Senatului și al PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent la Blaj și Alba Iulia, la deschiderea noului an școlar. 

Fostul premier al României a fost prezent, la Liceul Tehnologic ”Timotei Cipariu”, alături de primarul municipiului Blaj, Valetin Rotar.

De asemenea la Alba Iulia a fost însoțit de deputatul PNL de Alba, Florin Roman, prefectul Nicolae Albu, viceprimarul din Alba Iulia, Marius Filimon, vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Marius Hațegan și directorul ISJ, Cornel Sandu.

Ciucă le-a transmis elevilor de la liceul tehnologic  din Blaj să obțină note mari și să aibă parte de tot ce își doresc.

Motivul pentru care fostul premier a ales să participe la Blaj, a deschiderea anului școlar, a fost explicat de acesta în timpul discursului.

”Am ales Blajul pentru relevanța istorică pe care o are în conștiința noastră. Pornind de la Școala Ardeleneană, la Adunarea de la Blaj, despre tot ceea ce a însemnat, Blajul în istoria noastră, dar și pentru ce înseamnă Blajul acum.

Pentru prezentul nostru și pentru viitor. Am ales Blajul și Alba Iulia pentru că este un exemplu de bună practică despre ceea ce înseamnă învățământul dual și profesional.


De asemenea apreciez foarte mult această relație de parteneriat care există între autoritățile locale, Consliliul Județean Alba pentru implicarea în susținerea învățământului dual”, a declarat Ciucă.

Acesta a mai spus că școala, biserica și economia sunt obiectivele care trebuie consolidate în țară, pentru un viitor mai bun al copiilor.

La Alba Iulia acesta a participat la deschiderea anului școlar la Liceul Alexandru Domșa.

La Alba Iulia, premierul le-a urat elevilor să obțină note mari în noul an școlar și a vorbit despre importanța sistemului de învățământ dual din România.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Blăjan Cornel

    luni, 11.09.2023 at 11:34

    vomitiv și comunisme

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax