Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Ionuț Grozav și frații Codrea au semnat cu FC Unirea Alba Iulia. Ce spune directorul sportiv al echipei de fotbal

Publicat

Ionuț Grozav, Emanuel Codrea și Paul Anton Codrea, au semnat cu formația din Alba Iulia, FC Unirea. Anunțul a fost făcut de Dan Iordăchescu, directorul sportiv al CSM Unirea, joi, 12 ianuarie 2023. 

”Zi plină în birourile din Stadionul Cetate!

Astăzi, lotul Unirii a primit primele întăriri. Așa cum v-am obișnuit, noi nu ieșim cu zvonuri, noi vă oferim date certe.

Au semnat contracte pentru a deveni jucătorii Unirii, trei jucători care se vor alătura lotului. Ionuț Valer Grozav, fundaș, ex-CS Metalurgistul Cugir, fost unirist, produs al clubului nostru, se întoarce acasă, venind cu experiența sa și cu dorința de a pune umărul la reconstrucția echipei.

Emanuel Gheorghe Codrea, fundaș stânga, împrumutat de la UTA în prima parte a campionatului, când și-a câștigat locul de titular în echipă și a fost selecționat la naționala U19, a semnat pentru a continua alături de noi.

Paul Anton Codrea, fundaș dreapta, împrumutat de la ACB Ineu, junior de perspectivă se alătură fratelui său, pentru a întări defensiva echipei.
Le urăm succes și la cât mai multe victorii în tricoul alb-negru!

De pe acum anunțăm că avem discuții și cu alți jucători. Vă vom ține la curent cu noutățile pe măsură ce vom concretiza discuțiile și vom semna contractele cu aceștia”, au precizat reprezentații Clubului pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 12.01.2023 at 16:15

    Măi, numai jucători grozavi aduceţi. Oare după aceste transferuri, rezultatele cum or fi ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate