Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO – FOTO: Locomotiva unui tren a luat foc în gara Dumbrăveni. Pericol de extindere a incendiului și la celelalte vagoane

Publicat

Locomotiva unui tren marfar încărcat cu lemne a luat foc în zona gării Dumbrăveni. Pompierii au fost alertați și au intervenit pentru stingerea incendiului și pentru a împiedica extinderea focului la vagoanele încărcate cu lemn.

Potrivit ISU Sibiu, ”Pompierii Punctului de Lucru Dumbrăveni intervin în gara Dumbrăveni unde a au fost semnalate degajări de fum la locomotiva unui tren de transport marfă, încărcat cu material lemnos.

La fața locului sunt mobilizate două autospeciale de stingere, o autocisternă, un echipaj SMURD și SVSU Dumbrăveni.

Incendiul se manifestă la locomotivă cu flacără și degajări de fum. La acest moment se lucrează pentru localizarea și lichidarea incendiului astfel încât să nu se extindă la restul vagoanelor.

Nu au semnalate semnalate victime și nici alți pasageri în gară.

UPDATE: Pompierii au lichidat incendiul astfel încât acesta nu s-a propagat la vagoane. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost suprasolicitarea motorului electric al locomotivei. În urma incendiului compartimentul motor a ars în totalitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax