Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO FOTO ȘTIREA TA ”Au turnat ciment peste apă”! Lucrări de mântuială la un drum județean, la Galda de Jos

Publicat

YouTube video

Un consilier local din Galda de Jos acuză lucrări de mântuială la un drum județean care străbate comuna. Gheorghe Petrean spune că firma care execută lucrarea toarnă ciment peste apa care este deja în șanț, iar apa se scurge peste rigolele proastpăt turnate. Acesta spune că în calitatea sa de consilier va propune o analiză a lucrării. Este vorba despre firma Newamport.

”Acestă lucrare făcută de firma Newamportasfalt este făcută de mântuială, o lucrare care nu are cum să țină. Afară este minus un grad, ninge, apa se scurge pe rigolele proaspăt turnate. Este chiar o bătaie de joc să torni ciment peste apa care era deja în șanț, iar peste proaspetele rigole se scurge apa. Nu mă mai miră nimic, deja sunt obișnuit ca în comuna Galda lucrările se fac de mântuială și cu firme de casă”, ne-a scris consilierul local din Galda de Jos, Gheorghe Petrean.


Acesta consideră că lucrările de proastă calitate sunt așa pentru ca firma respectivă să ”prindă” în câțiva ani alte lucrări pe aceleași drumuri.
”Eu ca și consilier local și cetățean al acestei comune mă simt scârbit și sătul de lucrările acestea de 2 bani și voi propune o analiză pentru a nu plăti această lucrare”, a adăugat acesta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cretu Miron

    duminică, 25.03.2018 at 23:35

    Rigolele sunt turnate bine.
    Consilierul local din Galda de Jos, Gheorghe Petrean, este un cr**in.
    Ce sa mai vorbim….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax