Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: VIDEO Furt surprins de camerele de supraveghere la Alba Iulia. Cinci tineri dau ”atacul” la un magazin de haine

Publicat

furt alba iulia 2 Proprietarul unui magazin de haine din Alba Iulia a postat o filmare realizată de camerele de supraveghere, în care se observă cum un grup de tineri intră în magazin și profitând de neatenția vânzătoarei, sustrag mai multe haine. Cinci tineri, patru fete și un băiat au intrat în magazin și s-au făcut că își caută haine. În imaginile surprinse de mai multe camere de supraveghere se vede cum cei cinci intră grăbiți în magazin și se împrăștie în mai multe zone ale acestuia, special pentru a distrage atenția vânzătoarei și a bloca vederea spre cei care urmau să acționeze.

UPDATE: Luni dimineața, patronul magazinului a șters filmarea publicată online. Contactați de către Alba24, reprezentanții IPJ Alba au transmis că s-au autosesizat în acest caz, proprietarul magazinului fiind identificat.

De la publicarea materialului, zeci de cititori Alba24 care au văzut filmarea au transmis mesaje pe pagina de Facebook cu privire la identitatea făptașilor.

În agitația creată, departe de ochii vânzătoarei, care era solicitată de două cliente să le prezinte un articol vestimentar,  una dintre fete iese din magazin cu o pereche de pantaloni , acoperită de ochii vânzătoarei de un alt component al echipei. Un al doilea iese si el în grabă cu o geacă pe care tocmai încerca să o probeze.  Ceilalți rămași se grăbesc și pleacă la câteva minute după primii. Patronul magazinului a postat video pe internet și incearcă să îi identifice pe autori pentru a fi dați pe mâna Poliției. ”In Alba Iulia se fura din magazine haine fara nici un stres. Pe langa faptul ca fura cei de varsta a doua, viitoarele generatii sunt antrenate in aceeasi directie. Daca recunosti vreo persoana din poza trimite-mi un mesaj pe privat, altfel distribuie sa stie si altii la cine trebuie sa fie atent!” spune acesta într-o postare pe facebook.

https://www.youtube.com/watch?v=_goIRVZK7w4

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ion ion

    sâmbătă, 13.05.2017 at 22:41

    I-am văzut pe acești indivizi și știu unde locuiesc .. pe str Vasile Goldiș , in bloc 8bcd și vis-a-vis de acest bloc !!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax