Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Furtuna s-a dezlănțuit la Cluj Napoca. Vijelie, grindină, străzi inundate, copaci rupți și acoperișuri luate de vânt

Publicat

O furtuna puternică a lovit duminică seara la Cluj Napoca. Vântul a suflat atât de puternic încât a distrus acoperișuri și terase și a doborât copaci.

Potrivit Cluj24.ro, unul dintre cele mai mari bulevarde din oraș, B-dul Dorobanților a fost acoperit de apă, circulația desfășurându-se cu dificultate. Și alte străzi din Capitala Transilvaniei au fost inundate.

Mai multe zone din municipiul Cluj-Napoca şi din localităţile limitrofe au fost afectate.Vântul a bătut cu putere, în unele zone chiar cu 100 de km la oră.

;

Furtuna a fost însoţită de grindină ,care în unele zone din Cluj a avut dimensiunea unui ou.

Până la miezul nopţii de duminică spre luni, la ISU Cluj au fost înregistrate 80 de solicitări, la care au intervenit 11 echipaje formate din 30 de pompieri.

Mai mulți arbori din curtea secţiei de hematologie a Institutului Oncologic au fost doborâți de vânt, blocând astfel accesul ambulanţelor.

La Liceul Teoretic „Lucian Blaga”, de pe Aleea Băişoara a fost smuls acoperişul și aruncat de vânt pe o alee.

ISU Cluj a anunțat că în noaptea de duminică spre luni 11 echipaje constituite din 30 de pompieri, cu utilaje și mijloace specifice, intervin la pagubele produse de furtună la Cluj-Napoca, acestea fiind sprijinite de Serviciul Spatii Verzi, din cadrul primăriei Cluj Napoca, și asociația CERT, care răspund unui număr de 80 de solicitări, înregistrate până acum.

Mai jos interveția ISU Cluj pentru îndepărtarea de pe carosabil a acoperișului smuls de vânt la Liceul Teoretic ”Lucian Blaga”

Surse: ISU Cluj, Ionuț Florea- Severe Weather Alert – Salaj, Cluj24.ro, Facebook / Cluj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax