Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Buget pentru promovare în Liga a 2, la echipa de fotbal Unirea Alba Iulia. Anunțul primarului Gabriel Pleșa

Publicat

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a anunțat faptul că bugetul secției de fotbal a Clubului Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia se va dubla începând cu următoarea stagiune.

De asemenea acesta a mai precizat și faptul că obiectivul pentru următorul sezon competițional este promovarea în eșalonul secund al fotbalului românesc.

În linii mari, Gabriel Pleșa se declară mulțumit de parcursul echipei în sezonul care stă să se încheie, întrucât formația antrenată de Marcel Rusu și-a atins obiectivul impus, anume, menținerea în Liga a 3-a.

„Iată că vom termina, probabil, pe locul 3, am jucat în play-off, ceea ce mi se pare o performanță extraordinară”, a spus Gabriel Pleșa.

Bugetul alocat pentru actuala stagiune (2022/2023) a fost unul de 1.000.000 de lei, din care, estimează edilul, până la finalul competiției se vor fi cheltuit numai 8-900.000 de lei.

Toată lumea vrea promovarea în Liga a 2-a

Finalul sezonului următor (2023/2024) va consemna și centenarul echipei-fanion a orașului Alba Iulia, ocazie cu care ambițiile conducerii cresc.

Primarul Pleșa anunță că pentru următorul sezon competițional bugetul echipei va ajunge la 2.000.000, practic, dublându-se.

Acest buget va trebui să acopere cheltuielile necesare pentru reușirea promovării în Liga a 2 , obiectiv asumat atât de către primarul Pleșa, cât și de către președintele secției de fotbal a CSM-ului, Mihai-Valentin Dăscălescu.

Cine preia postul de antrenor la Unirea Alba Iulia?

De asemenea, în cadrul CSM Unirea Alba Iulia se lucrează și la găsirea unui înlocuitor pentru actualul antrenor, Marcel Rusu.

Unul dintre numele vehiculate în ultima vreme este cel al albaiulianului Marius Popescu, actualmente antrenorul grupării Viitorul Cluj, și fost jucător la echipe precum Unirea Alba Iulia, „U” Cluj sau ASA Târgu Mureș.

Totuși, un mare impediment în instalarea acestuia în funcția de antrenor al Unirii este clauza de reziliere prezentă în contractul acestuia, în valoare de 30.000 de euro, pe care CSM Unirea Alba Iulia ar trebui să o plătească pentru a-l întoarce pe Marius „Papi” Popescu acasă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 09.05.2023 at 23:16

    Poţi matale să dai câţi bani vrei dacă jucătorii sunt de nivel mediocru, ca la liga 3.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax