Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Gabriel Pleșa, candidatul USR-PLUS la Primăria Alba Iulia, și-a depus oficial candidatura. LISTA pentru Consiliul Local

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFUT2ssMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Vineri, 14 august, Gabriel Pleșa, candidatul Alianței USR-PLUS pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia s-a aflat la Biroul Electoral de Circumscripție municipal, unde a depus dosarele de candidatură pentru algerile locale din 27 septembrie.

Acesta a fost însoțit de o parte a echipei de candidați pentru funcțiile de consilieri locali, iar după depunerea dosarelor de candidatură a făcut declarații de presă.

Vezi și LISTA candidaților USR PLUS pentru Consiliul Local al municipiului Alba Iulia. Dosarele au fost depuse la Biroul Electoral

”Privim optimist înainte, bazându-ne pe încrederea pe care cetățenii o au în noi”

În 14 august 2020, Alinața USR PLUS Alba Iulia a depus la Biroul Electoral de Circumscripție municipal candidaturile din partea Alianței pentru funcția de primar și pentru funcțiile de consilieri locali ai municipiului Alba Iulia.

Gabriel Pleșa este candidatul Alianței USR PLUS la funcția de primar și ocupă prima poziție pe lista de consilieri locali, fiind forte apreciat și popular pentru că a demonstrat mereu că „omul sfințește locul”. Este urmat de  medicul oftalmolog Teodor Holhoș, recunoscut pentru profesionalismul său, iar lista continuă cu oameni serioși și muncitori, specialiști în domeniile în care activează: Ioana Paven Gavrilă (conferențiar universitar), Alexandru Dumitru (antreprenor), Sergiu Vârtei (avocat), Ioana Câmpeanu (economist), Emil Popescu (avocat), Gabriel Medrea (medic stomatolog), Roxana Șagău (contabil), Ionuț Horșa (programtor IT), Tudor Corcoveanu (jurist) ș.a.

Alianța USR PLUS Alba Iulia se prezintă în fața cetățenilor cu o echipă redutabilă, formată din oameni cinstiți, care și-au clădit un cămin și o carieră pe forțele proprii, fără a fi beneficiari ai unor afaceri dubioase cu bani publici. Majoritatea sunt oameni noi în politică, iar această echipă, formată în majoritate din tineri, își propune să schimbe modul în care se face administrație publică în Alba Iulia și vine cu o nouă viziune în ceea ce privește dezvoltarea urbanistică și cheltuirea banului public. Echipa noastră se angajează ca, pe viitor, cetățeanul și problemele sale să reprezinte principala preocupare pentru primar și consilierii locali. În acest fel, interesele personale și de grup care au frânat dezvoltatea durabilă a orașului nostru prea mult timp vor fi excluse din practica administrativă. Administrația publică locală se va afla în serviciul cetățeanului, care va fi tratat cu respect, iar problemele sale vor fi soluționate cu promptitudine. A venit momentul ca Primăria Alba Iulia să se întoarcă cu fața spre cetățean, iar activitatea autorităților locale să stea sub semnul profesionalismului, corectitudinii și omeniei.

„Privim optimist înainte, bazându-ne pe încrederea pe care cetățenii o au în noi. Proiectele noastre și dorința de a aduce un suflu nou municipiului Alba Iulia sunt atât de bine primite de oameni, încât avem încredere că ceea ce propunem, ca și program pentru Alba Iulia, este cu adevărat necesar. Avem siguranța că oameni ca tine schimbă Alba Iulia în bine! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a declarat Gabriel Pleșa.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax