Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Gafă a ministrului Culturii, rector al Universității din Alba Iulia: „Am preluat, pot să spun, ștacheta”

Publicat

Noul ministru al Culturii, rectorul Universității din Alba Iulia Daniel Breaz, le-a spus spus marți deputaţilor din Comisia de Cultură că în mandatul său se va axa pe preluarea de către România a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene începând cu 1 ianuarie și că în urmă cu două săptămâni el a preluat „ștacheta” de la omologul său austriac.

Audiat de parlamentari, Daniel Breaz a spus că România a preluat „ștacheta” preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene la capitolul cultură, corect fiind „ștafeta”. Ştacheta este o bară din lemn sau din metal peste care sar sportivii la competiţii.

„Aş încerca să mă axez pe ceea ce înseamnă preluarea preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene începând cu data de 1 ianaurie. Acest lucru, formal, cu omologul din Austria, a avut loc în urmă cu două săptămâni la Bruxelles. Am preluat, pot să spun, ștacheta”, a afirmat Daniel Breaz, potrivit imaginilor video din ședința Comisiei de cultură, difuzate de Digi 24.

Daniel Breaz a preluat protofoliul la sfârşitul lunii trecute, după ce actorul George Ivaşcu a fost remaniat.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax