Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Gest șocant la Vatican. Papa Francisc a lovit o femeie peste mână, în timp ce aceasta îl trăgea spre ea

Publicat

YouTube video

Papa Francisc a lovit mâna unei femei la adunarea din Piaţa Sfântul Petru, în Ajunul Anului Nou, după ce aceasta i-a apucat mâna şi l-a tras spre ea brusc. 

UPDATE:

Papa Francisc şi-a cerut scuze miercuri pentru că şi-a pierdut cumpătul atunci când o femeie a vrut să-i strângă mâna iar Suveranul Pontif a lovit-o peste mână.

  • „De atât de multe ori ne pierdem cumpătul. Asta mi s-a întîmplat şi mie. Îmi cer scuze pentru exemplul prost pe care l-am dat”, a declarat şeful Bisericii catolice.

Suveranul Pontif a mers în piaţă pentru a-i saluta pe credincioşi. După ce a salutat şi a strâns mâna mai multor copii, Papa a vrut să se îndepărteze de mulţime, dar o femeie l-a apucat de mână şi l-a tras spre ea.

Gestul neaşteptat i-a surprins pe cei din dispozitivuld e pază și se pare că l-a deranjat foarte mult pe Papă care a lovit-o scurt peste mână înainte de a se elibera din strânsoare.

Sursă: G4Media.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax