Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: GHID DSU. Recomandări pentru cei care călătoresc cu mașina personală

Publicat

Departamentul pentru Situații de Urgență prezintă recomandări pentru cei care călătoresc cu mașina personală în perioada stării de alertă. Sunt sfaturi privind dezinfectarea suprafețelor și atenția față de celelalte persoane din autoturisme.

Măsuri de respectat pentru călătoria cu mașina personală (sursa DSU):

”Dacă alegeți să călătoriți cu mașina personală, asigurați-vă că aveți o soluție dezinfectantă și multiple lavete pentru curățarea suprafețelor cel mai des atinse / folosite în mașină (volan, schimbător, bord, uși/mânere/manete).

Dacă veți călători singur, vă va fi puțin mai ușor în privința respectării regulilor și protejării. Dacă veți călători alături de alți pasageri, asigurați-vă că nu beți și nu mâncați din același recipient și aveți grijă să nu strănutați/tușiți în direcția persoanei respective.

Dezinfectați ori de câte ori este necesar suprafețele din mașină pe care le veți atinge în mod constant: volan, schimbător, bord, uși/mânere/manete”.

sursă: fiipregătit.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax