Connect with us
Publicitate

CUGIR

VIDEO: Gol senzațional reușit de Mihai Udrea (Metalurgistul Cugir) în meciul de la Hunedoara. Mingea, trimisă cu efect la vinclu

Publicat

Mijlocașul Metalurgistului Cugir, Mihai Udrea (cu numărul 88 pe tricou), a înscris un gol de senzație în confruntarea cu liderul seriei, Corvinul Hunedoara. 

În minutul 17 al confruntării dintre Corvinul Hunedoara și Metalurgistul Cugir, când scorul era deja 1-0 pentru Corvinul, Mihai Udrea a primit o pasă din flancul opus de la Tudor Șaucă, și-a așezat mingea pe șut și a tras în stil de mare campion.

Mingea trimisă cu efect s-a oprit direct în vinclul porții apărate de Lefter.

„Mă bucur că am reușit în primul rând să revin pe teren după o pauză destul de lungă. Sunt fericit că am reușit un gol frumos însă această fericire este anihilată de rezultatul pe care nu ni-l doream.

Am mai reușit goluri frumoase și de la distanță, exersez la antrenament și pun în practică și la meciuri”, a declarat pentru alba24.ro Mihai Udrea, autorul senzaționalului gol.

Meciul dintre Corvinul Hunedoara și Metalurgistul Cugir a avut loc miercuri și a contat pentru etapa cu numărul 6 a play-off-ului Ligii a 3-a.

Sursă video: Corvinul 1921 Hunedoara – contul de youtube

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax