Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Gol spectaculos, marcat de la jumătatea terenului, la meciul Unirea Alba Iulia – Unirea Ungheni. Cine e autorul

Publicat

Gol de zile mari la meciul Unirea Alba Iulia – Unirea Ungheni, desfășurat sâmbătă pe stadionul din Zlatna. Alex Giurgiu, jucătorul transferat în această iarnă de la CS Universitar  Alba Iulia a reușit să marcheze în poarta adversă printr-o lovitură de la jumătatea terenului.

Nu a fost singurul gol reușit de jucătorul de la Unirea în partida desfășurată sâmbătă, acesta marcând și golul victoriei pentru echipa din Alba Iulia.

Vezi mai jos video cu golurile:

Alex Giurgiu este un jucător originar din Alba Iulia, crescut de echipa albaiuliană. În trecut a mai jucat la CS Turnu Severin, Dinamo București, Astra Giurgiu sau Slavia Sofia. A fost transferat în aceasta iarnă de Unirea Alba Iulia de la CS Universitar Alba Iulia.

Mai jos, video cu ce spune Alex Giurgiu despre meciul în care a marcat două goluri:

Uniriștii câștigă prima finală pentru play-off! Alex Giurgiu gol cu dreptul de la centrul terenului!

Unirea Alba Iulia avea nevoie de victorie în meciul cu Unirea Ungheni pentru a mai putea spera la play-off-ul ligii a III-a, lucru care s-a și întâmplat sâmbătă pe stadionul ”Minaur” din Zlatna.

Echipa antrenată de Alexandru Pelici s-a impus cu 2-1 sub privirile a peste 500 de spectatori și continuă să spere că se va putea califica în play-off-ul din liga a III-a.

Mai jos vezi video cu declarația antrenorului echipei Unirea Alba Iulia

Alexandru Pelici i-a trimis în teren pe: Bucur- Vomir, I. Grozav, Lalic – Stanciu, Giurgiu, Cristea, E. Codrea, Istrate, Fetita, Raicea.

În urma acestei victorii Unirea Alba Iulia ocupă locul 5, cu 25 de puncte la egalitate cu CS Universitar Alba Iulia, formație aflată pe loc de play-off.

sursa video: CSM Unirea Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax