Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: 16 turiști, rămași blocați cu trei mașini în zăpadă, în Munții Șureanu, salvați de jandarmi și Salvamont Alba


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDE1WFUsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Publicat

Un grup de 16 turiști care se deplasau cu trei mașini în Munții Șureanu au rămas blocați în zăpadă, pe un drum forestier și au avut nevoie, vineri seara, de ajutor. Au intervenit echipaje de jandarmi și Salvamont.

Potrivit Jandarmeriei Alba, apelul a fost primit în jurul orei 20.00.

Tinerii cu vârste cuprinse între 20 și 25 de ani, din București, Cluj, Brașov și Turnu Măgurele (Teleorman), se deplasau cu trei autovehicule de la Domeniul Schiabil Șureanu spre Mănăstirea Oașa, iar în zona Valea Prigoanei au intrat pe un drum forestier, unde au rămas împotmoliți pe gheață și zăpadă.

Un echipaj de jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Șugag, împreună cu trei lucrători ai Salvamont Alba au intervenit pentru a repune pe drum autovehiculele blocate.

Turiștii, care erau într-o stare de sănătate bună și-au continuat drumul spre locație, însoți de jandarmi și salvamontiști.

Tinerii erau cazați de joi la Mănăstirea Oașa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax