Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Guvernul Dăncilă, ironizat la Balul Bobocilor al universității unde este rector ministrul Culturii, Daniel Breaz

Publicat

YouTube video

Chiar la universitatea al cărei rector este Daniel Breaz, proaspăt numit în funcția de ministru al Culturii, la Balul Bobocilor de la ”1 Decembrie 1918”, au fost ironizați de către studenți, Viorica Dăncilă, alături de Guvernul României și Liviu Dragnea. Într-o scurtă scenetă, personajul Viorica Dăncilă a apărut la braț alături de un alt personaj, scriitorul Ion Luca Caragiale. Iar într-un număr de stand-up comedy, un alt student era într-o dilemă și nu înțelegea de unde are Liviu Dragnea atâția bani și dacă a muncit pentru ei 500 de ani sau ”este vampir”.

Şefa Guvernului a fost ironizată de către unii dintre studenții care au participat la Balul Bobocilor de la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, al cărei rector este Daniel Breaz, proaspăt numit în funcția de ministru al Culturii și membru PSD.

Tema balului fiind ”100 de umbre ale istoriei”, fiecare boboc a trebuit să intre în pielea unui personaj sau a unei figuri marcante din istoria României.

Printre Bianca Drăgușanu, Florin Piersic, Ion Luca Caragiale s-a strecurat și Viorica Dăncilă, șefa Guvernului din care face parte rectorul universității din Alba Iulia, interpretată chiar de studenta care a și câștigat titlul de Miss Boboc 2018.

La minutul 11.25, personajul Viorica Dăncilă a fost în antiteză cu marele scriitor Ion Luca Caragiale, pe tot parcursul prezentării cei doi fiind într-o continuă situație hazlie.

”Prima femeie din istoria României care ocupă funcția de Prim Ministru, o doamnă cu diplome, distincții, realizări politice și onoruri, reprezentând Guvernul actual al României. O doamnă care știe ce spune, știe ce vrea și știe ce face și își dă interesul pentru o mai bună disciplină în ceea ce privește perlele pe care le scoate”, a fost introducerea făcută personajului Viorica Dăncilă de către prezentatoarea balului.

Nici Liviu Dragnea nu a fost „iertat” de către studenți. Într-un număr de stand-up comedy, la minutul 1:52:20, un boboc participant la bal a pus o serie de întrebări legate de salariul președintelui Camerei Deputaților și cam cât timp i-a trebuit acestuia să strângă sumele de bani care i-au fost confiscate. Mai mult, tânărul comediant a avut și câteva remarci la adresa Vioricăi Dăncilă.

”Și vă mai zic o chestie interesantă, noi suntem într-o țară frumoasă, avem peisaje frumoase, locuri frumoase, oameni frumoși, da` avem la conducere, mă` frate, niște dobitoci și vreau să întreb dacă este vreun susținător a lui Dragnea prin sală? Care ești, s-a dat ulei și făină prin sală? Omul asta este bugetar, cu 16.600 de lei salariu pe lună și recent i s-a confiscat o avere de 20 de milioane de euro, cât a muncit omul asta 500 de ani? Îi vampir? Adică după dinții din gură s-ar putea spune că e. Și mai avem și pe tipa aia blondă cu părul palmier, cum o cheama? Viorica. Ăla e genul de persoană la care, dacă îi dai două foi A4, începe și face un puzzle. Îi genul de persoană care încearcă să se uite cu ochii închiși în oglindă, să vadă cum arată cum doarme. La cum vorbește engleză, parcă i-a fost profesoară lui Olguța Vasilescu”, a spus tânărul comediant, în numărul său de stand-up comedy.

De la evenimentul organizat de către studenții Universității ”1 Decembrie 1918” a lipsit cel mai nou ministru al Cabinetului Dăncilă, rectorul instituției superioare de învățământ, Daniel Breaz.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. George

    luni, 26.11.2018 at 11:01

    Ironizeaza Guvernul Romaniei, dar nu stie sa poarte tricolorul. „Desteapta” aceasta fata.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax