Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Harta locurilor unde se poate parca în Alba Iulia, de 1 Decembrie. Explicațiile viceprimarului Voicu Paul

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILHhNbiww" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


La Alba Iulia sunt așteptate în jur de 50.000 de persoane care vor participa la Festival de România, în cele două zile dedicate Zilei Naționale a României.

Un factor important în organizarea și implicit în desfășurarea fără probleme a evenimentului îl reprezintă locurile unde cei care vin în oraș pot parca.

Viceprimarul cu atribuții de primar, Voicu Paul, îi asigură pe cei care vor veni la Alba Iulia cu ocazia Zilei Naționale de 1 Decembrie, că nu vor exista probleme cu parcările în oraș.

Acesta a prezentat pentru Alba24, harta parcărilor și punctele unde cei care vin în Alba Iulia cu mașini personale, dar și grupurile organizate își pot lăsa mașina pe 31 și 1 Decembrie.

Descarcă HARTA PARCĂRILOR în format PDF poate fi descărcată de

De asemenea harta poate fi consultată și on-line AICI

Pentru autocare vor fi disponibile punctele de parcare: Parcarea de la Electrica, Spațiile RYMA, strada Octavian Goga – la crucea luminoasă – 20 autocare

parcari autocare

Pentru automobile personale se poate parca în următoarele locații amenajate de primărie: Bazinul olimpic, Piața Pascu, Stadion, Tudor Vladimirescu și Bulevardul Republicii.

parcari masini personale

Persoanele cu dizabilități pot parca în următorul punct: Aurel Vlaicu (toată strada)

UPDATE: Primăria actualizează și informațiile privind liniile de autobuz și eventuale spații pentru cei care vin cu atelaje și le va comunica în scurt timp.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax