Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Hora Unirii la Liceul de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia. Elevii și profesorii au sărbătorit Ziua Națională a României

Publicat

Liceul de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia a sărbătorit miercuri, așa cum se cuvine, Ziua Națională a României.

Profesorul de istorie al instituției de învățământ, Octavian Marcu, le-a prezentat elevilor, în linii mari, firul evenimentelor și conjucturile istorice de la sfârșitul Marelui Război, care au favorizat unirea tuturor românilor la 1 Decembrie 1918, la Alba Iulia.

În continuare, grupul de muzică tradițională al liceului, coordonat de profesoara Teodora Zărnescu a interpretat câteva cântece patriotice, pentru ca în final, elevii și profesorii să ureze din tot sufletul, ,,Trăiască România Mare!” și să se prindă de mână într-o impresionantă Horă a Unirii.

Ziua de 1 Decembrie 1918 va rămâne pentru totdeauna cea mai luminoasă zi din istoria neamului românesc, ziua făuririi României Mari, a declarat directorul instituției, profesorul Daniel Fonoage.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax