Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: HOROSCOP 10-16 octombrie: Lună plină în Berbec. Mari pași spre romantism, mici lecții pentru unele zodii

Publicat

YouTube video

Horoscop săptămâna 10-16 octombrie: o săptămână de mari pași care începe cu o lună plină în Berbec.

Această lună plină care ne cere să găsim compania, iubirea, viața echilibrată, armonia. O lună plină care pedepsește pe cei prea autonomi și prea independenți. Pe cei care nu știu să se raporteze la doi și pe cei care distrug armonia.

Citește AICI: Horoscopul anului 2023

O lună plină de mari pași spre romantism și de mici lecții pentru cei lipsiți de pasiune.

Apoi, săptămâna 10-16 octombrie ne mai rezervă și alte aspecte:

  • reîntoarcerea lui Mercur în Balanță
  • o conjuncție importantă între două planete care declanșează evenimente și schimbări
  • crize de ego sau mândrie în weekend.

Dar ce este de reținut? Că această lună plină are ecou pentru 2 ani, așadar fiți dulci față de cei dragi și mai ales în cuplu!

Horoscop 10-16 octombrie: Berbec

Tu ești cel mai vizat de luna plină, dar nu și cel mai nefericit! Iar dacă iei totul ca pe o perioadă de tranziție în care te descoperi prin alți ochi, atunci s-ar putea să te bucuri și deloc să te întristezi. Toate aspectele săptămânii te vor fericit în cuplu. Fii și tu de partea lor!

Horoscop 10-16 octombrie: Taur

horoscop taur

Prea mult acid acumulat în sinea ta, se depune sub formă de toxine de ceva vreme și acum luna plină poate sparge balonul. Atenție la sănătate și armonizează văzutul cu nevăzutul, ce arăți și ce ții secret, ce lași să se vadă și ce ții pentru tine. Bucuriile vin la serviciu!

Horoscop 10-16 octombrie: Gemeni

horoscop gemeni

Trebuie să fii mai activ, o prezență mai vie în propria ta viață! Fă planuri de viitor și multe selecții. Vezi cine e cu adevărat lângă tine, cine te înțelege și cine te minimalizează. Pune echilibru și pace la nivel profund!

Horoscop 10-16 octombrie: Rac

horoscop rac

Luna plină te ridică, te responsabilizează și îți cere să te armonizezi mai departe de emoții. Mare atenție că atragi ce ești la interior și nu neapărat ceea ce vrei sau ce crezi că îți trebuie. Fă curățenie în sentimente.

Horoscop 10-16 octombrie: Leu

horoscop leu

Succesul dorit se apropie dar nu așa repede cum ai visa, însă mai repede decât sperai lunile trecute. Deschide-te spre curtoazie și arta conversației. Învață să fii în armonie cu succesul dorit!

Horoscop 10-16 octombrie: Fecioară

horoscop fecioara

Soluțiile la probleme nu vor întârzia. Primul pas, trebuie să recunoști că ești într-un blocaj. Apoi să vezi ce mari greșeli te destabilizează și pe unde ți-ai lăsat armonia! Poți avea bucurii financiare dacă știi să faci inventarul darurilor divine și dacă știi să traduci în bani fizici, banii tăi spirituali câștigați până aici!

Horoscop 10-16 octombrie: Balanță

horoscop balanta

Ești în cel mai important moment de afirmare și trebuie să înveți în jurul tău pe toți ceilalți să se raporteze unii la alții. Astfel vei reuși să îți faci menirea ta în această viață și vei putea să aduci armonia odată cu tine, oriunde mergi! O veste bună te așteaptă după luna plină!

Horoscop 10-16 octombrie: Scorpion

horoscop scorpion

Trebuie să te pui la îndoială pe tine și să începi să armonizezi interiorul profund cu forma și corpul. Ai multe de învățat despre tine acum la această lună plină. Iar multe dintre revelații te vor bucura. Într-adevăr sunt și multe schimbări de făcut, care îți displac în egală măsură!  Dar nicio provocare nu e mai mare decât să pui în armonie intensitatea interioară cu masca exterioară!

Horoscop 10-16 octombrie: Săgetător

horoscop sagetator

Creația este importantă și este însăși esența vieții. Vieții tale și a oricui. Dacă ceva nu ai, creează. Dacă ceva nu știi de unde, crează! Sunt multe invidii în jurul tău, dar și multe riscuri care te atrag.

Horoscop 10-16 octombrie: Capricorn

horoscop capricorn

Poate cea mai grea săptămână este săptămâna ta! De ce asta?! Pentru că tu ești printre cei care forțezi lucrurile și pe tine. Astfel distrugi armonia! Luna plină nu va fi foarte prietenoasă cu acest gen de situații și te poate scoate la lecții!

Horoscop 10-16 octombrie: Vărsător

horoscop varsator

Armonia ta, pe care ți-o impune luna plină, lipsește ori de câte ori te răstești sau te contrazici. Un echilibru ți se cere dacă vrei să ieși dintre piedici sau din criza de idei. Soluția săptămânii, fii flexibil și nu intra în defensivă atunci când nu știi, drumul unde te va duce!

Horoscop 10-16 octombrie: Pești

horoscop pesti

Dacă ești superstițios și nu îți place să dai bani Lunea, vestea proastă este că luna plină te pune la plăți și cheltuieli. Iar dacă vrei să îți păstrezi armonia, atunci lasă banii să circule și ia-ți măsuri de precauție pentru viitor. Pe scurt, învață din greșeli!

Horoscop realizat pentru cititorii Alba24, de astrolog Maria Sârbu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax