Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO HOROSCOP 12-18 decembrie: Urmează un marți, 13. Ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie

Publicat

YouTube video

Începem săptămâna în 12, ceea ce înseamnă că urmează un marți 13! Și dacă vă amintiți, spuneam deja că intervalul 10-16 decembrie este puțin mai dur! Așadar, marți 13 s-ar putea să nu fie tocmai ziua norocoasă!

Dar lăsând superstiția la o parte, putem să ne bucurăm de un final și un început de săptămână bine aspectate.

Citește AICI: Horoscopul anului 2023

Berbecii, Racii, Fecioarele sunt mai puțin protejate în ceea ce privește energiile benefice! Zodia cea mai favorizată în dragoste este Săgetătorul. Zodia care trebuie să se ferească de drame în dragoste este Capricornul.

Marți, 13: De unde provin miturile legate de numărul care aduce ghinion. Ghidul complet al superstițiilor

Horoscop 12-18 decembrie – Berbec

Vești bune și personale și profesionale. Iar lecțiile sau nervii vin de la serviciu sau colegi. Atenție la furie și ranchiună dacă vă știți cu probleme de ficat!

horoscop taur

Horoscop 12-18 decembrie – Taur

Prietenii sunt și buni, unii, și toxici, alții! Ai reușite în familie și vești bune din străinătate! Drumuri deschise și weekend cu bucurii!

horoscop gemeni

Horoscop 12-18 decembrie – Gemeni

Ceva neplăceri de la cineva drag Miercuri sau Joi! Atenție la energia de acasă și la problemele pe neam! Veștile bune apar de Luni!

horoscop rac

Horoscop 12-18 decembrie – Rac

Ești într-o evoluție continuă, doar să nu te sacrifici! Nici pe tine, nici evoluția ta! Multe discuții inutile, urâte sau obositoare Joi 15 Decembrie!

horoscop leu

Horoscop 12-18 decembrie – Leu

Atenție la situațiile financiare pe mijloc de săptămână și la mult stres ce ar putea apărea pe acest domeniu! Bucurii la muncă spre final de săptămână!

horoscop fecioara

Horoscop 12-18 decembrie – Fecioară

Dacă te ții departe de lucruri încărcate de energie negativă și îți aduni resursele pozitive la treabă, atunci vei străluci frumos în această săptămână. Weekend de cheltuieli!

horoscop balanta

Horoscop 12-18 decembrie – Balanță

Încercări Marți 13 și Joi 15 Decembrie. Ai ceva neplăceri cu energiile negative și tu! Resursele să nu îți lipsească și profită de weekend pentru a-ți face pe plac!

horoscop scorpion

Horoscop 12-18 decembrie – Scorpion

De dragul unei împliniri s-ar putea să faci echipă cu cine nu trebuie! Atenție la anturaj! Vești bune pe final de săptămână și vindecare!

horoscop sagetator

Horoscop 12-18 decembrie – Săgetător

Dragostea devine subiectul tău preferat începând cu această săptămână. Atenție la cineva autoritar și deloc amabil în mijloc de săptămână!

horoscop capricorn

Horoscop 12-18 decembrie – Capricorn

Multe bucurii și multe decizii benefice, dar și unele luate la furie sau cu răutate! Atenție La darurile divine încă nefolosite și la mici sau mari drame în dragoste!

horoscop varsator

Horoscop 12-18 decembrie – Vărsător

Marți 13 pare că ești pus pe ceartă! Iar în plan spirituale ai încercări destul de mari! Viața în dormitor pare foarte antrenantă în prima parte de săptămână!

horoscop pesti

Horoscop 12-18 decembrie – Pești

În cuplu foarte multe bătăi de cap și Marți 13 și Joi 15 Decembrie!  Ori relația este încercată, ori persoana iubită are probleme! Weekend în spiritualitate!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax