Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO HOROSCOP 16-22 ianuarie: Mercur iese din retrograd. Vești bune, dar și mari schimbări pentru toate zodiile

Publicat

YouTube video

Horoscop săptămâna 16-22 ianuarie: Vești bune pentru toate zodiile, din 18 ianuarie. Mercur iese din retrograd și vor fi reușite rapide pentru fiecare. Claritatea, liniștea vor face parte din viețile noastre din nou. Onoarea își va relua locul în viața fiecăruia.

Cel mai important aspect: terminăm cu iritarea nervoasă și cu stările de agasare, care ne-au încercat de 3 luni încoace.

Pe 21 ianuarie, avem un alt eveniment astrologic important: Luna nouă în Vărsător – va aduce mari schimbări și multe situații neprevăzute pentru toate zodiile.

Horoscop 16-22 ianuarie: Berbec

Planuri de viitor și multe ambiții pe care trebuie sa le lași să-ți încarce bateriile. Noi drumuri încep să se deschidă pentru tine și trebuie să pornești cu multă determinare spre viitor.

Horoscop 16-22 ianuarie: Taur

Profesia își arată mici și mari schimbări pe care trebuie să le faci, mai ales la tine personal. Dacă vrei mai mult respect sau mai multă libertate în carieră, atunci trebuie să faci câteva schimbări la 180 grade.

Horoscop 16-22 ianuarie: Gemeni

Călătoriile pot fi numeroase și veștile de la prietenii plecați peste hotare se vor înmulți și ele. Ai o surpriză plăcută și multă admirație, binemeritate! Succesul îți bate la ușă de la finalul acestei săptămâni!

Horoscop 16-22 ianuarie: Rac

Dacă în plan spiritual tu mai ai așteptări sau interese, atunci va trebui să te apuci de treabă! Vei lega noi prietenii care îți vor aduce un plus de valoare spirituală în viața ta și vei găsi răspunsuri la cele mai profunde întrebări și curiozități.

Horoscop 16-22 ianuarie: Leu

Viața în doi și relația de cuplu are fundații importante pentru tine, dacă prietenia este și ea la baza interacțiunilor și proiectelor în dragoste. Vei simți din ce în ce mai mult nevoia de a clădi pași și etape noi. Vei fi mai imprevizibil ca niciodată!

Horoscop 16-22 ianuarie: Fecioară

Provocările pe care Luna nouă le are pentru tine vor avea rolul de a-ți transforma rutina într-o viață mai prietenoasă. Trebuie să pui multe lucruri frumoase pe listele tale de atribuții zilnice! Atenție la poverile care se cer eliberate și ele!

Horoscop 16-22 ianuarie: Balanță

Prieteni buni și multă distracție te așteaptă. Pentru o parte dintre nativi se poate ca familia să se înmulțească, pentru alții doar grupul de prieteni. O perioadă de fertilitate și prosperitate cu multe surprize plăcute!

Horoscop 16-22 ianuarie: Scorpion

Câteva săptămâni de aici înainte poți să te oprești din orice preocupare și să-ți pui toate prioritățile pe proiectele familiale. Ai nevoie să te simți liber lângă cei dragi și mai ales să încurajezi prietenia cu toți membrii familiei.

Horoscop 16-22 ianuarie: Săgetător

Cursuri, examene, reușite în documente și acte importante de rezolvat! Biblioteca ta va începe să se umple de cărți și cariera ta de diplome! Realizări în ceea ce privește vânzări și cumpărări, investiții. Veștile bune vor curge ca apa la robinet!

Horoscop 16-22 ianuarie: Capricorn

Banii și finanțele în creștere! Curând, din această săptămână, vei avea surprize plăcute în proiectele tale pe domeniul financiar! Pune-te pe treabă fără să te lovești de zidurile prudenței, încearcă să funcționezi pe adaptare și alte mecanisme decât acum!

Horoscop 16-22 ianuarie: Vărsător

Mereu în schimbare și mereu imprevizibil, iată Soarele intră în zodia ta și noi pași pe care vrei să îi faci! Poți realiza tot ce depinde de tine și mari pași prin capacitățile tale. Proiecte creative importante și bani mai mulți!

Horoscop 16-22 ianuarie: Pești

Ai deja mai multă claritate și mai multă liniște decât în ultimele luni. Poți să îți recapeți forțele și să te pregătești pas cu pas de noi proiecte, pe care le vei porni în curând, peste 2-3 săptămâni!

Horoscop realizat pentru cititorii Alba24, de astrolog Maria Sârbu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax