Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: HOROSCOP 17-23 octombrie: O săptămână foarte agitată, dar cu beneficii financiare. Care este cea mai favorizată zodie

Publicat

YouTube video

O săptămână de multe răscoliri, dar foarte benefică financiar vorbind, începe pe 17 Octombrie. Avem multe șanse și oportunități pentru fiecare zodie, din punct de vedere al proiectelor, carierei sau bani. Dar trebuie să face mare atenție la ranchiună. Această vulnerabilitate fiind cea mai riscantă în fața diferitelor energii negative sau malefice.

În plus ne bate la ușă eclipsa ce va avea loc pe 25 Octombrie și pe care deja mulți dintre nativii zodiacului o resimt de pe acum.  Săptămâna va fi din ce în ce mai intensă și va accentua multe dorințe distructive sau autodistructive începând cu joi seară!

Citește AICI: Horoscopul anului 2023

Duminică vom avea un prânz plin de energie. Pe de o parte va intra Venus în Scorpion și apoi Soarele va intra și el în aceeași zodie. Așadar, Scorpioni fiți pregătiți, începe perioada voastră! Să fiți blânzi în reacții și mai ales să vă preocupați foarte mult de constructivitatea personalității voastre.

HOROSCOP 17-23 octombrie: Berbec

Mai ai probleme de familie încă nerezolvate și care vă agită spiritul în prima parte a săptămânii. Iar Joi- Sâmbătă atenție la sănătate dar și la furie, probleme cu unii dintre colegi sau neplăceri cu ficatul.

HOROSCOP 17-23 octombrie: Taur

Dialoguri importante din punct de vedere emoțional. Trebuie să vă eliberați inima de cuvintele nerostite până acum. Săptămâna vă încearcă prieteniile! Din weekend mari bucurii în cuplu!

HOROSCOP 17-23 octombrie: Gemeni

Banii sunt subiectul cel mai important în prima parte de săptămână. În plus atenție dacă vă știți mai naivi de felul vostru, se pare că cei dragi vă răspund cu ranchiună și vă frustrează. Neplăceri acasă!

HOROSCOP 17-23 octombrie: Rac

Mai aveți multe lecții pe care le evitați și vă creați karmă fără să vă dați seama! Încercați să vă dați cât de mult timp și atenție vouă personal, pe tot parcursul săptămânii. Mai ales că pare plină de certuri și dialoguri dure!

HOROSCOP 17-23 octombrie: Leu

Sănătatea sau starea de spirit încă îți mai subliniază lucruri pe care nu le-ai vindecat sau poate nu ești pregătit să te confrunți cu propriile slăbiciuni! Atenție la mari neplăceri din cauza banilor și la invidii sau pierderi!

HOROSCOP 17-23 octombrie: Fecioară

Ești încercat de joi încolo pentru o perioadă destul de lungă. Te-au ajuns proprii demoni și ai nevoie să te detașezi pentru nu deveni una cu ei! Privește în viitor și lasă intuiția și sufletul să te ghideze. Nu reacționa la furie!

HOROSCOP 17-23 octombrie: Balanță

O oboseală își face simțită prezența în a doua parte de săptămână. Iar Luni atenție la frustrări și la unele persoane în postura de victimă, care te șantajează emoțional. Poate chiar asta va fi neplăcerea de sănătate ulterioară!

HOROSCOP 17-23 octombrie: Scorpion

Vei fi din ce în ce mai în observare, pe parcursul acestei săptămâni. Adevărul este că după toate încercările prin care ai trecut în acest an, este perfect momentul pentru detașare și încărcare de baterii!

HOROSCOP 17-23 octombrie: Săgetător

Mai ai încă de lucru la nivelul profund al personalității tale. Și asta vei face din ce în ce mai mult, după acest început de săptămână. Atenție la tot felul de vulnerabilități venite pe neam chiar de Luni. Dar și la șefii răutăcioși de Joi încolo.

HOROSCOP 17-23 octombrie: Capricorn

Aspectele au fost grele, acum deja ai trecut puntea. Pe măsură ce treci prin această săptămână vei ieși din probleme și vei simți că piesa dramatică ce se întâmplă în prezent nu te implică mai deloc!

HOROSCOP 17-23 octombrie: Vărsător

Lecțiile de personalitate nu întârzie. Atenție la viața spirituală care poate ”să îți strice toate ploile”! Ai nevoie de înțelepciune și reintegrare socială sau spirituală. Lupta de unul singur te poate duce în situații critice!

HOROSCOP 17-23 octombrie: Pești

Pacea care vrei să o dobândești pare aproape, mai ales după acest weekend! Poți să te bazezi pe proiectele financiare în această săptămână, dar atenție la luptele în cuplu și la cine își bagă nasul în relația ta!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax