Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO HOROSCOP 19-25 decembrie: Schimbări de vibrație care vor condimenta energia fiecărei zodii

Publicat

Ultimele săptămâni din an vin cu ultimele schimbări de vibrație și printre ele, cele mai multe sunt în această săptămână! Avem solstițiul de iarnă, avem intrarea lui Jupiter înapoi în Berbec și Luna nouă în Capricorn! Toate acestea vor condimenta energia fiecărei zodii cu un plus de determinare, de curaj, de demnitate și multă voință!

Zodiile cele mai avantajate vor fi cele de apă și pământ după 21 Decembrie, iar cele mai norocoase vor fi cele de foc, după 20 Decembrie!

Citește AICI: Horoscopul anului 2023

Ajunul și Crăciunul vor fi speciale în acest an, mult mai frumoase decât în ultimii 3-4 ani și fiecare zodie va trăi momente unice și senzația de eliberare, de libertate sau de spontaneitate.

Horoscop 19-25 decembrie – Berbec

Crăciunul îți va aduce prietenii în preajmă și Jupiter va fi darnic cu tine din această săptămâna! Ai totul la picioare și poți profita de susținerea astrală pentru a te focusa pe cele mai mari realizări până în Aprilie 2023.

horoscop taur

Horoscop 19-25 decembrie – Taur

Solstițiul îți deschide ușa spre succes și marile oportunități urmează să apară! Fii activ, acum în prag de final de an vin marile revelații și multe vești bune!

horoscop gemeni

Horoscop 19-25 decembrie – Gemeni

Împlinirile sunt cele mai mari pentru tine, începând cu această săptămână! Iar pașii spre spiritualitate pot fi încununați cu mari reușite și multe trăiri unice!

horoscop rac

Horoscop 19-25 decembrie – Rac

Profesia e arată cu mari realizări și foarte bună prietenă, începând cu aceste zile. Poți urca ceva trepte în evoluția ta și ai foarte multă susținere divină! Doar să fii activ pentru a nu pierde ocaziile!

horoscop leu

Horoscop 19-25 decembrie – Leu

Succesul îți bate la ușă, iar munca nu se termină cu una cu două! Crăciunul te prinde cu un picior la muncă și cu unul în cuplu! Iar succesul va fi prezent și el, atenție la eforturi pentru că ai putea fi dezamăgit, nu sunt acele realizări mărețe pe care le dorești, dar sunt mici pași pe o rampă de lansare!

horoscop fecioara

Horoscop 19-25 decembrie – Fecioară

Ai un premiu interesant de primit în zilele ce vin, iar solstițiul îți aduce onoarea pe care o căutai! Sărbătorile sunt cu unele câștiguri semnificative; pentru unii spirituale, pentru alții financiare!

horoscop balanta

Horoscop 19-25 decembrie – Balanță

Dragostea îți poartă pașii de sărbători! Iar familia are nevoie de căldura ta! O mare schimbare pozitivă se așteaptă și în special pe teme afective!

horoscop scorpion

Horoscop 19-25 decembrie – Scorpion

Mari bucurii la serviciu, și multă putere pe care o poți primi acum pe final de an! Sau cel târziu după ce se vor termina perioadele de retrogradare. Fii deschis la comunicare și la înțelegere mai ales. Ai niște negocieri importante de făcut!

horoscop sagetator

Horoscop 19-25 decembrie – Săgetător

Banii se înmulțesc și pentru tine, dar probabil și cheltuielile! Ai șanse neașteptate și poți găsi multă susținere astrală în zilele ce vin! Mulți prieteni de suflet sau oameni frumoși apar în viața ta!

horoscop capricorn

Horoscop 19-25 decembrie – Capricorn

Începând cu 21 Decembrie începem să trăim cu toții pe teritoriile zodiei tale, iar acest final de an este unic pentru tine. Realizările vin cu o încărcătură emoțională mare și o parte dintre nativi vor trăi momente speciale în familie!

horoscop varsator

Horoscop 19-25 decembrie – Vărsător

Crăciunul îți este cu adevărat special, unic, plin de toată libertatea dorită! Ai o realizare în acte și drumuri frumoase de făcut!

horoscop pesti

Horoscop 19-25 decembrie – Pești

Să te pregătești de cheltuieli și mai ales de proiectele financiare pe care le-ai visat sau construit pas cu pas din Mai încoace! Multe bucurii de la ceilalți și multă liniște și iertare!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax