Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO HOROSCOP 2 mai-8 mai: Zodiile cele mai avantajate sunt cele de foc și aer. Ce zodii trebuie să aibă grijă de sănătate

Publicat

YouTube video

Avem o săptămână frumoasă între eclipse de care trebuie să profităm din plin.  Zodiile cele mai avantajate, zodiile de foc și cele de aer. Zilele cele mai norocoase: 2,6, 8 și 7 dacă nu ne lăsăm încercați de ego!

Cele mai importante aspecte negative vor fi pe 3: atenție la distructivitate sau lipsa de constructivitate. Și pe 4 avem nevoie de o analiză și o sinteză foarte aprofundată a ceea ce ziua ne va arăta.

Vibrația săptămânii este una benefică, favorabilă și se va simți în continuare energia eclipsei care tocmai ce se manifestă de acum și cel puțin până la jumătatea lunii Mai.

Zodiile care trebuie să aibă grijă la sănătate sunt: Leul, Gemenii și Săgetătorii. Iar Duminică suntem cu toți mai aproape de vindecare și mai echilibrați.

Horoscop săptămâna 2 – 8 mai: Berbec

O perioadă cu aripi pentru tine și multe idei. Planul financiar este în continuare foarte activ și planul intelectual de asemenea. Mai ai încă piedici și încurcături sau poate emoții blocate care te țin pe loc și sunt probabil legate de familie sau din trecutul pe neam.

Horoscop săptămâna 2 – 8 mai: Taur

Ești pe piedestal sau dacă încă nu te-ai urcat te vor urca evenimentele din următoarea perioadă. Fii cât de determinat pe reușite și succes și fă tot ce depinde de tine. În cazul în care eclipsa te-a sensibilizat nu te lăsa îngenuncheat și adună-ți forțele.

Horoscop săptămâna 2 – 8 mai: Gemeni

Sănătatea poate să fie o problemă și de aceea ai nevoie de timp de reflectare și introspecție. Ai o săptămână benefică în plan financiar dar și vindecare prin înțelegere, terapie sau revelații.

Horoscop săptămâna 2 – 8 mai: Rac

horoscop rac

Sinteză și analiză pentru tine cu multe date și bilanțuri de făcut. Poți fi pe tobogan sau cel puțin așa te simți cu toate evenimentele prin care treci la aceste momente. Ai nevoie de tine luminos și vesel, vindecat. Caută blocajele emoționale și soluții pentru ele.

Horoscop săptămâna 2 – 8 mai: Leu

horoscop leu

Nici sănătatea ta nu este tocmai roz. Cel puțin din cauza multor sentimente somatizate sau a stresului. Deși cea mai importantă problemă ar putea fi egoul. Așa încât nu îl lăsa să crească mai mult decât este deja! Săptămâna te ridică profesional foarte mult.

Horoscop săptămâna 2 – 8 mai: Fecioară

horoscop fecioara

Bucurii pe care nu le mai așteptai par să te găsească în sfârșit! Ai o perioadă benefică în materie de succes și o vindecare la nivel profund. Atenție doar la planurile tale, care par irealiste.

Horoscop săptămâna 2 – 8 mai: Balanță

horoscop balanta

Multe piedici emoționale se văd la orizont, deși scopul lor este să te eliberezi pentru a evolua. Bucurii în cuplu încep să se vadă ușor ușor pe perioada ce urmează și atenție la egoul în plan profesional.

Horoscop săptămâna 2 – 8 mai: Scorpion

horoscop scorpion

Multe dintre aspectele săptămânii tale se referă la relația de cuplu. Aici ai cele mai multe restanțe și cele mai multe proiecte cărora să le dai curs. Ai și tu o vindecare sau o împăcare, cu societatea sau cu formele ei.

Horoscop săptămâna 2 – 8 mai: Săgetător

horoscop sagetator

Partea benefică a săptămânii se referă la muncă, serviciu, proiecte. Partea încărcată a ei se referă la fragilitatea spiritului tău, pe care trebuie să îl îngrijești mai mult sau mai bine.

Horoscop săptămâna 2 – 8 mai: Capricorn

horoscop capricorn

Mulți prieteni sau nevoia de a te deschide către ei. La serviciu prea multe analize și sinteze de făcut și multe revizuiri. Aspecta mai puțin favorabile are persoana iubită, care are nevoie de tine.

Horoscop săptămâna 2 – 8 mai: Vărsător

horoscop varsator

Pentru tine prietenii par că sunt în vacanță sau că trebuie să îi mai selectezi un pic, ori poate să te apropii de ei înapoi. Depinde de harta fiecăruia. Iar bucuriile tale sunt alături de familie și persoana iubită.

Horoscop săptămâna 2 – 8 mai: Pești

horoscop pesti

Fii atent la problemele în familie și la prietenii care pot să-ți aducă o influență negativă. Cel mai potrivit, la acest moment, este să te ocupi mai mult de tine și să înveți, să studiezi, să te dezvolți la nivel de cunoaștere.

Horoscopul săptămânal este transmis pentru Alba24 de către astrologul Maria Sârbu: Youtube: Maria Sarbu – YouTube

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax