Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO HOROSCOP 21-27 noiembrie: care sunt veștile bune pentru fiecare zodie. Jupiter iese din retrograd

Publicat

YouTube video

Astrologul Maria Sârbu a realizat, pentru cititorii Alba24, horoscopul săptămânii 21-27 noiembrie.

Momentul cel mai așteptat din vară se va produce în această săptămână. Jupiter iese din retrograd și așteptăm bucuria să revină în viețile noastre.

Citește AICI: Horoscopul anului 2023

Dacă până acum a trebuit să ne descurcăm singuri și să rezistăm pe baricade, de acum, Jupiter și Luna nouă în Săgetător, ambele fiind joi, 24 noiembrie, imediat după miezul nopții, vin cu vești bune pentru toți nativii zodiacului.

Horoscop 21-27 noiembrie: Berbec

O săptămână care îți aduce rezolvări, însănătoșire, secrete valoroase și mai ales multe deschideri pe relația cu străinătatea. Fie pleci la drum curând, fie vei avea planuri de mutare!

Horoscop 21-27 noiembrie: Taur

horoscop taur

După multe luni în care te-ai simțit ghinionist sau abandonat, darurile divine se întorc și favorurile divine vin înapoi și ele! Fii deschis să răspunzi afirmativ la invitații și prezent la datorie pentru că dorințele ți se împlinesc!

Horoscop 21-27 noiembrie: Gemeni

horoscop gemeni

Cele mai frumoase aspecte astrale te susțin să evoluezi pe toate planurile. Nu sta cu brațele încrucișate, ci pune-te pe treabă, ai mâna lui Dumnezeu deasupra capului și asta se va vedea în toate demersurile tale.

Horoscop 21-27 noiembrie: Rac

horoscop rac

Străinătatea și munca sunt cele mai favorabile aspecte la acest moment pentru tine. Vindecări și proiecte frumoase sau chiar un nou job!

Horoscop 21-27 noiembrie: Leu

horoscop leu

Ajutor divin și favoruri vei avea și tu din mijlocul acestei săptămâni, fii prezent la apel și lasă spiritul să-ți arate care sunt cele mai importante nevoi ale momentului, pentru tine! Reușitele te strigă la catalog!

Horoscop 21-27 noiembrie: Fecioară

horoscop fecioara

Casă nouă sau demersuri în familie! Bucurii alături de cei dragi, dar și unele lecții, tot dew la ei. În cuplu și în iubire cele mai frumoase aspecte sunt pentru tine!

Horoscop 21-27 noiembrie: Balanță

horoscop balanta

Acte, vânzări, tranzacții importante și subiecte valoroase pe care le poți realiza în materie de publicitate, scris sau învățat, la fel și pentru cei care au examene de susținut! Cele mai norocoase aspecte le ai la serviciu!

Horoscop 21-27 noiembrie: Scorpion

horoscop scorpion

Banii, businessul sau situația financiară se mișcă din plin și foarte favorabil pentru tine. Vești bune despre copii și prieteni valoroși, apar în viața ta de aici înainte, pe termen scurt!

Horoscop 21-27 noiembrie: Săgetător

horoscop sagetator

Toate sunt de partea ta și viața ta renaște, iar tu te transformi în varianta ta cea mai bună! Jupiter îți va deschide drumuri importante ție și familiei și vei avea bucurii alături de cei dragi! Casă nouă pentru tine inclusiv!

Horoscop 21-27 noiembrie: Capricorn

horoscop capricorn

Secrete valoroase și pentru tine. Ai mari reușite cu mașina și veștile cele mai bune stau să apară zilele următoare! Realizări în tranzacții, acte și la examene ai și tu!

Horoscop 21-27 noiembrie: Vărsător

horoscop varsator

Banii se mișcă din ce în ce mai bine săptămâna aceasta! Iar luna nouă este foarte prietenoasă pentru planurile tale de viitor. Pune-te deja pe scris liste și scrisori de intenție pentru a reuși toate obiectivele cât mai curând!

Horoscop 21-27 noiembrie: Pești

horoscop pesti

Jupiter iese din retrograd pe 24 Noiembrie și te vrea foarte activ, atât cât să nu pierzi un tren important care se va mai întoarce în gara ta abia peste 12 ani! Fii activ!

Horoscop realizat pentru cititorii Alba24, de astrolog Maria Sârbu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax