Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO HOROSCOP 23-29 ianuarie: Mai multă fericire în viața fiecărei zodii, după 27 ianuarie. Schimbări cu ecou pe termen lung

YouTube video

Publicat

Horoscop săptămâna 23-29 ianuarie: În această săptămână avem un aspect care poate aduce mai multă fericire în viața fiecărei zodii, după 27 ianuarie. Creșterea vibrației, creșterea poftei de viață și a dorinței de a fi fericiți dar și empatia, fuziunea, uniunea dintre iubirea în plan spiritual și fizic vor fi doar câteva mici schimbări cu ecou pe termen lung care vor începe din zilele ce urmează.

Devotamentul, dedicarea, compasiunea și operele religioase sau umanitare vor fi și ele un punct forte a următoarelor săptămâni.

Și toate zodiile vor fi mult mai benefic aspectate și mai exaltate.

Horoscop 23-29 ianuarie: Berbec

Pacea cu propria persoană și iertarea de sine vor deveni subiecte importante pentru zodia ta. Vei căuta și vei găsi liniștea, atât la interior, cât și la exterior. Vei dezvolta noi proiecte religioase sau spirituale și vei fi mai inspirat ca oricând.

Horoscop 23-29 ianuarie: Taur

Visele tale pe termen lung vor prinde aripi de realizare. Ai susținere din partea femeilor și multe dorințe care încep să se contureze și să se împlinească! Marea și valurile ei pot fi moduri de încărcare și de ridicare a vibrației. Așa că, să nu te mire dacă vei simți nevoia să faci un drum sau o meditație.

Horoscop 23-29 ianuarie: Gemeni

Multe bucurii la serviciu, avansarea așteptată dar și o creștere de popularitate binemeritată!. În perioadă ce urmează ai însă o lecție importantă de trecut! Se referă la imaginea ta și la modul în care coincide imaginea cu personalitatea ta! Poți primi unele dintre cele mai bune vești de la șefi!

Horoscop 23-29 ianuarie: Rac

Succesul îți bate la ușă pe mai multe planuri și ai nevoie de optimism și curaj pentru a îmbrățișa toate reușitele care se vor contura în următoarele trei săptămâni sau chiar mai mult! Poți întreprinde o călătorie peste hotare sau poți primi vești bune de departe. Satisfacțiile îți vor deveni bune prietene pentru o perioadă semnificativă de timp!

Horoscop 23-29 ianuarie: Leu

Ești foarte bine susținut și tu, odată cu intrarea lui Venus în zodia Pești. Profesia îți aduce satisfacții și mai mult decât ea, vei avea foarte multă susținere divină și potențialul tău va străluci. Dezvoltarea ta pe plan spiritual nu va întârzia să apară și simți nevoia de a fuziona cu divinitatea interioară și din ceruri!

Horoscop 23-29 ianuarie: Fecioară

Viața de cuplu va primi dintre cele mai frumoase vibrații. Ai multă pasiune care se pregătește pentru tine și în plan sufletesc-afectiv și în plan relațional. Pentru cei singuri, cele mai bune vești încep deja să dea semne de găsire a perechii. Iar proiectele în doi devin satisfăcătoare și frumoase.

Horoscop 23-29 ianuarie: Balanță

Multe preocupări spirituale își vor face loc în rutina ta, dar ți multe vești bune la muncă. Reușite și realizări mici și mari, care își vor ridica vibrația și nivelul de trai, bucuria de a trăi frumos fiecare zi! Mărire de salariu, proiecte importante, ba chiar un al doilea job!

Horoscop 23-29 ianuarie: Scorpion

Viața de familie, relația de cuplu, relația cu copii și starea de bine vor deveni subiecte principale pentru tine din această săptămână. Femeile zodiei vor fi mai vesele și mai frumoase, mai fertile, mai dinamice. Iar pentru cei care doresc proiecte artistice, este momentul potrivit pentru a căuta un rol sau pentru a susține un interviu.

Horoscop 23-29 ianuarie: Săgetător

Și pentru tine familia va avea multă susținere venusiană. Pentru o parte dintre nativi poate ca luna ce începe să vă aducă o casă nouă, pentru alții, o familie mai frumoasă și peste toate mai multă bucurie alături de cei dragi.

Munca are și ea o creștere și vești bune!

Horoscop 23-29 ianuarie: Capricorn

Dacă ai de făcut sau de completat acte sau de dat examene. iată ce vești bune are pentru tine Venus. Pentru o perioadă de trei săptămâni, cel puțin, poți realiza contracte importante și negocieri substanțiale.

Prietenii au și ei un rol benefic și vești bune pentru tine!

Horoscop 23-29 ianuarie: Vărsător

Anul începe bine pentru că vine și cu mai mulți bani. O creștere semnificativă a businessului sau idei și intuiții pentru creșterea averii tale. Poți reuși mult mai ușor să pui deoparte bani pentru a rezolva ceva pentru o casă sau poți face economii pentru o achiziție. În plus, ai vindecări importante pe neam!

Horoscop 23-29 ianuarie: Pești

Un moment pe care îl așteptai demult vine cu vești minunate și cu tot ce aveai nevoie. Susținere astrală pe care o poți fructifica zi de zi până la mijloc de an!

Ai și tu dorințele tale care devin mult mai ușor de împlinit și bucuriile care se apropie de tine și tu de ele!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate