Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO HOROSCOP 24-30 octombrie: o săptămână de foc. Cum sunt influențate zodiile de eclipsa de Soare și de 2 planete în retrograd

Publicat

YouTube video

Horoscop 24-30 octombrie: urmează una dintre săptămânile de foc ale acestui an atât de special, 2022.

Marți, 25 octombrie este eclipsa în Scorpion și pe 28 octombrie Jupiter va reveni în zodia Peștilor, în retrograd. Pe 30 octombrie vom trăi un moment intens, intrarea lui Marte în retrograd în zodia Gemenilor.

Putem spune că nu vom avea timp deloc, ci dimpotrivă, vom fi foarte solicitați de aceste energii declanșatoare de evenimente și mentalul colectiv bombardat de schimbări și de lecții.

Citește AICI: Horoscopul anului 2023

Arhetipurile acestui moment și acestor generații vor avea și ele un moment de încercare, după 25 octombrie, iar teritoriul Scorpionului nu va fi deloc ușor de parcurs.

  • Berbecii, Gemenii, Scorpionii și Săgetătorii vor fi predispuși la probleme de sănătate
  • Balanțele vor câștiga mai bine
  • Peștii, Vărsătorii și Leii vor căuta să se mute
  • Gemenii și Vărsătorii pot să se bucure de reușite profesionale importante.

Odată cu eclipsa, vom avea cu toții mici sau mari schimbări, cu fiecare zi poate să apară o influență a ei, mai spontană sau mai întârziată. Efectele ei sunt majore și trebuie să ne ocupăm foarte mult de o metamorfoză personală.

Cu toții trebuie să avem înțelepciunea de a nu ne lăsa atrași de iubirile, aventurile sau situațiile imposibile, toxice.

Horoscop 24-30 octombrie Berbec

Din această săptămână trebuie să începi marile căutări ale adevărului suprem și sacru. Trebuie să te perfecționezi în arta conversației și să înveți răbdarea.

Horoscop 24-30 octombrie Taur

horoscop taur

Eclipsa te invită la o nouă etapă măreață în relația de cuplu. Unii nativi se vor logodi, alții vor trece la o armonizare în doi și alții vor învăța lecții din cauza egoismului la bani.

Horoscop 24-30 octombrie Gemeni

horoscop gemeni

Săptămâna te apropie de proiecte mărețe, dar și de multe ședințe în care singur trebuie să te autoeduci. Atenție la degradarea de sine și la tot felul de provocări venite prin deconcentrare, ranchiună sau perfecționism.

Horoscop 24-30 octombrie Rac

horoscop rac

Vești bune pentru cele și cei care vor copii. Iar vibrația săptămânii vă provoacă și pe voi la vindecare profundă și la neplăceri din cauza stresului.

Horoscop 24-30 octombrie Leu

horoscop leu

Cariera și familia sunt cele mai importante domenii în care vei și primi satisfacții dar și lecții odată cu eclipsa. Este vremea iubirii profunde acasă și afirmării puterii personale la serviciu.

Horoscop 24-30 octombrie Fecioară

horoscop fecioara

O perioadă grea pentru zodia ta, probabil că ești dintre cei mai puțin avantajați de aceasta avalanșă de energii. Eclipsa te invită la afirmare intelectuală, dar lecțiile vor veni din weekend încolo până la final de Marte retrograd, în ianuarie 2023. Ți se cere o mare revoluție de personalitate.

Horoscop 24-30 octombrie Balanță

horoscop balanta

Mai mulți bani și proiecte mărețe odată cu eclipsa, vor începe să se deruleze în următoarele săptămâni. Atenție la nevoie de schimbare a mentalității dacă-ți dorești mai mult succes.

Horoscop 24-30 octombrie Scorpion

horoscop scorpion

Eclipsa în zodia ta este semn foarte foarte bun, însă Marte retrograd nu te va lăsa deloc liniștit. Pregătește-te de vremuri noi și, mai ales, ieși la lumină.

Horoscop 24-30 octombrie Săgetător

horoscop sagetator

Vindecări importante și mare nevoie de a găsi liniștea; cam aceste situații vor deveni pentru tine priorități. Atenție la multe lecții de comunicare în cuplu care se țin lanț de câteva luni…și mai durează.

Horoscop 24-30 octombrie Capricorn

horoscop capricorn

Mari dorințe ți se vor împlini pe perioada imediat următoare eclipsei și este vremea să îți proiectezi alte așteptări de la viitorul tău. Sănătatea este în pioneze după weekend, odihnește-te mai bine.

Horoscop 24-30 octombrie Vărsător

horoscop varsator

Când eclipsa va aduce tot felul de lecții pentru tine să-ți aduci aminte de toate defectele și să cauți să te transformi. Nu în ultimul rând, atenție la sănătatea părinților.

Horoscop 24-30 octombrie Pești

horoscop pesti

Succesul tău începe să prindă contur și toate încep să îți susțină pașii pe un covor roșu al satisfacțiilor. Ai însă multe lecții de personalitate, probabil privind gradul tău de degradare.

Horoscop realizat pentru cititorii Alba24, de astrolog Maria Sârbu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax