Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: HOROSCOP 3-9 octombrie. Bucurii pentru Pești, Fecioară, Gemeni și Balanță. Atenție la sănătate pentru Taur și Scorpion

Publicat

YouTube video

Mercur a ieșit din retrograd, astfel că vin și vremuri mai bune. În weekend așteptăm luna plină în Berbec. Pregătiți? Atenție că Luna plină îi va pedepsi pe cei dezechilibrați sau pe cei agresivi, mare grijă la impulsivitate.

Vindecarea și clarificarea sunt cele mai importante note ale săptămânii ce urmează. Semnele cele mai fericite vor fi Balanța, Gemeni, Fecioara, Pești și Săgetător. Zodiile cele mai îngreunate: Berbecul și Capricornul.

Citește AICI: Horoscopul anului 2023

Sănătatea poate fi o problemă pentru Taur și Scorpion. Dar banii vin mai ușor la toate zodiile.

Ziua cea mai concludentă în dragoste va fi 6 octombrie. Luna plină va avea ecou pe termen lung, până la 2 ani de aici înainte. Atenție de rupturi, divorțuri sau despărțiri, pornind de la acest weekend încolo, mai ales din cauza egoului.

Horoscop 3-9 octombrie: Berbec

O săptămâna care vrea să te vindeci! O lună plină care te scoate la tablă și la lecții! Am putea spune, apogeul unei crize personale! Atenție cât de repede vei învăța din aceste experiențe pe care ți le pune înainte această săptămână!

Horoscop 3-9 octombrie: Taur

horoscop taur

O săptămână cu reușite la muncă și la bani și o lună plină cu atenție la sănătate. Mai ales dacă aveți o stare de anxietate sau de agresivitate! Mare atenție dacă vă veți dori să vă dați demisia! Schimbări importante în obiceiurile voastre.

Horoscop 3-9 octombrie: Gemeni

horoscop gemeni

O săptămână de creștere și bucurii, inclusiv în proiectele la serviciu. Luna plină vrea să vă concentrați mai mult pe obiectivele voastre. Va trebui să renunțați la ceva dorințe expirate sau la situații toxice!

Horoscop 3-9 octombrie: Rac

horoscop rac

O săptămână de lecții personale, dorința de a primi iubire și vindecarea fricii de respingere. Luna plină vă cere să vă depășiți piedicile și auto limitările. Evitați experiențele inutile și căutați-vă locul!

Horoscop 3-9 octombrie: Leu

horoscop leu

O săptămână de vești bune și de semnături importante, decizii mari și bune! Luna plină din 9 Octombrie vă aduce o luptă pentru mai mult succes, pentru o situație de onoare!

Horoscop 3-9 octombrie: Fecioară

horoscop fecioara

Și pentru tine săptămâna 3 – 9 octombrie poate fi foarte benefică, mai ales că Mercur a repornit în mers direct și te lasă să clarifici ce ai de clarificat! Vindecare și aspecte benefice la bani mai ales! Luna plină te va ține sub presiune pentru a căuta soluțiile la problemele și crizele prin care treci!

Horoscop 3-9 octombrie: Balanță

horoscop balanta

Ești pe drumul cel mai bun și ai multă susținere astrală, iar dacă luna plină îți va atrage atenția că nu ești fericit, atunci atenție că fericirea ți-o poți face cu ”mâna ta!” și ea nu vine de la exterior ci de la interior! Mari bucurii prin tot felul de proiecte noi care depind de tine!

Horoscop 3-9 octombrie: Scorpion

horoscop scorpion

Dacă sănătatea este bună, atunci asta va simboliza însăși faptul că ai curățat mult din energiile de vibrație joasă! Dacă nu, atunci atenție la luna plină care îți poate da multă bătaie de cap. Atenție la rinichi și la epuizare. Mare accent pe intuiție și pe lumina sufletului!

Horoscop 3-9 octombrie: Săgetător

horoscop sagetator

O săptămână de vindecare și de dorințe împlinite și multă înțelepciune. Iar luna plină te va pune la drum. Nu fi agresiv la drum sau la volan! Fii cât se poate de deschis la comunicare și alege un weekend de armonie!

Horoscop 3-9 octombrie: Capricorn

horoscop capricorn

Săptămână, dar și perioada, îți cere să te vindeci de tristețe! Așadar, vezi de unde și până când mai îi dai voie să îți dea de furcă, apoi, luna plină pare că te răscolește foarte tare! Situații de criză cărora trebuie să le faci față prin schimbări personale!

Horoscop 3-9 octombrie: Vărsător

horoscop varsator

Mare parte din săptămână trebuie să faci eforturi personale și ai proiecte noi. Apoi, atenție că perioada te vrea înapoi în turmă! Iar luna plină te poate pedepsi dacă încerci să stai în bula ta sau dacă ”te scoți de pe radar!”

Horoscop 3-9 octombrie: Pești

horoscop pesti

O săptămână care te vrea dulce și iubăreț, săptămână cu reușite în general și în cuplu. Iată că Mercu a ieșit din retrograd și poți să vezi deja mici semne benefice în relația de cuplu. Luna plină te vrea preocupat de averea și de valoarea ta!

Horoscop realizat pentru cititorii Alba24, de astrolog Maria Sârbu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax