Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO HOROSCOP 30 ianuarie-5 februarie: Lună Plină în Leu. Cum influențează fiecare zodie și care sunt cele mai norocoase zile

Publicat

YouTube video

În această săptămână avem una dintre cele mai importante luni pline din an. Duminică, 5 februarie, Lună Plină în Leu, o ocazie specială în care vom putem observa cât de multe neplăceri ne vin chiar de la propriul ego! Și mai ales în ce domeniu de viață și-a făcut loc și ne dă de furcă!

Una dintre zilele în care avem lucruri speciale de învățat, una dintre cele mai importante zile din săptămână este 2 februarie, respectiv ziua în care trebuie să ne re-sincronizăm și să ne dovedim omul potrivit la locul potrivit.

Zilele cele mai norocoase: 3 și 4 februarie.

Zodiile cele mai benefic aspectate: Vărsător, Balanță, Săgetător.

Zodia cea mai încercată: Leu

Luna plină de la finalul săptămânii va avea ecou pe următoarele 2 săptămâni.

Berbec

Weekendul îți atrage atenția să termini cu egoul față de prietenii tăi și inclusiv față de cei dragi, copii, familie și chiar copilul din tine. Toate aceste domenii sunt vulnerabile din cauza unui orgoliu ascuțit!

Taur

Luna plină în Leu îți arată și ție cum egoul îți transformă viața în coșmar. Atenție așadar la orgoliul față de părinți și egoul manifestat acasă, în familie. Trebuie să îți refaci relația cu cei dragi. Nu amâna, este o lecție de personalitate importantă a momentului!

Gemeni

Mai mult decât în alți ani, această Lună Plină te va provoacă la dialog. Dar există riscul să vorbești lucruri pe care mai târziu le vei regreta! Concentrează-te mai departe de orgoliu și vei avea idei de geniu și dialoguri de vremuri mari sau cu oameni foarte importanți.

Rac

Egoul și banii, starea financiară și defavorurile pe care orgoliul ți le-a adus la portofel. Atenție la aceste aspecte în acest weekend și în următoarele două săptămâni. Dacă ai pierderi încearcă să negociezi cu propriul tău ego, sau încearcă să îl stăpânești!

Leu

Cea mai semnificativă perioadă pentru a te pune pe lecții și învățăminte. Luna Plină în Leu este mai plină ca oricând de semnele negative ale orgoliului care te provoacă la tot felul de întreceri inutile. Trebuie să vezi cât de mare este orgoliul tău și cât de mare dușman al tău mai ales.

Fecioară

Atenție la sănătate, mai ales că este primul semn despre un nou aspect al stării în care corpul tău se găsește la acest moment. Vei putea constata de asemenea că egoul tău este foarte rnit și te îmbolnăvește. Vindecă și te vei vindeca și pe tine în egală măsură!

Balanță

Haosul din viața ta se cere aranjat. Iar în plus, egoul are și el ceva de spus din spatele cortinei din haos! Lecții și schimbări benefice care vor culmina cu o mare dorință împlinită curând. Probabil în jurul zilei de V-day!

Scorpion

Lecții de personalitate și mai ales de ego vei avea și tu cu ocazia Lunii Pline în Leu! Atenție la egoul care te defavorizează la serviciu și care te pune într-o lumină proastă! Fii pregătit să lucrezi la tine și mai ales la el!

Săgetător

Vei  duce la final un proiect care îți va aduce succes! Mare succes! Dar atenție să nu îți fure propriul succes chiar orgoliul tău! De altfel, ești un om important la acest moment și este nevoie să te menții cu fruntea sus și fără reminiscențele ego-ului.

Capricorn

Luna Plină în Leu îți va aduce aminte de un orgoliu mai vechi care ți-a rănit spiritul și te-a făcut să suferi mult sau profund în trecut. Ai nevoie să-ți vindeci spiritul de răni și să îți refaci conexiunea cu divinitatea!

Vărsător

Probabil că suferințele în cuplu te apasă mai mult în acest moment. Adevărul este că persoana iubită acționează din orgoliu și nu din iubire! Dacă nu vrei să repeți mereu acest tipar trebuie să vezi ce din tine te face să atragi astfel de persoane sau astfel de situații și suferințe.

Pești

Luna Plină în Pești îți subliniază să fii atent la sănătate și să nu lași egoul să te epuizeze. Ai nevoie de mai multă grijă față de sine și să te ocupi de performanțe la nivel de viața de zi cu zi!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax