Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO HOROSCOP 5-11 decembrie: o săptămână complicată pentru unele zodii. Ce provocări aduce Luna Plină în Gemeni

Publicat

YouTube video

Horoscop săptămâna 5-11 decembrie 2022: O săptămână complicată pentru unele zodii. Se remarcă prin Luna Plină în Gemeni, dar și prin intrarea lui Mercur și Venus în zodia Capricornului.

Din 5 decembrie ne luăm în serios sau ce puțin așa ar trebui.

Citește AICI: Horoscopul anului 2023

La capitolul sănătate, rămâne grija pentru sistemul nervos. Racii, Gemenii, Scorpionii, Capricornii sunt cei mai vizați de posibile dezechilibre.

Horoscop 5-11 decembrie Berbec

Luna plină te vrea clar și lucid! Iar bucuriile încep să apară încă de Luni, pe toate planurile! Profesia va avea de câștigat, și tu odată cu ea, din această săptămână începând!

Horoscop 5-11 decembrie Taur

horoscop taur

Ai multe cheltuieli de făcut, așa ca de luna cadourilor, dar mai ales la mijloc de săptămână, odată cu Luna Plină! Fii deschis și la relația cu străinătatea și la călătoriile sau veștile tale bune!

Horoscop 5-11 decembrie Gemeni

horoscop gemeni

Luna plină nu te lasă deloc în pace, trebuie să te pregătești de decizii mari și să te bagi în ședință câteva ore pe zi la început de săptămână! Bucurii pe care nu le aștepți vor veni către tine neprevăzut în weekend și după!

Horoscop 5-11 decembrie Rac

horoscop rac

Atenție la sănătate, pentru că această Lună plină nu te va menaja! Trebuie să ai grijă cu stresul și mai ales cu nervii pe care i-ai ținut în tine de câțiva ani! Bucurii în dragoste!!!

Horoscop 5-11 decembrie Leu

horoscop leu

Mai multe planuri de viitor se vor schimba sau trebuie să le schimbi chiar tu! Multe se cer schimbate de dragul unei reforme pentru viitor! Bucurii la muncă!

Horoscop 5-11 decembrie Fecioară

horoscop fecioara

Lecții de personalitate pentru tine la lună plină. Vei fi pus în fața faptului împlinit și tare multă agitație pe final de săptămână! Bucurii de la prieteni!

Horoscop 5-11 decembrie Balanță

horoscop balanta

Termini niște piedici, sau cel puțin asta vrea de la tine Luna plină. Luciditatea primează și ai multe bucurii acasă, proiecte de familie!

Horoscop 5-11 decembrie Scorpion

horoscop scorpion

O revoluție interioară se impune, după Luna plină! Trebuie să schimbi neapărat și cât mai curând modul de gândire și mai ales trebuie să ieși la lumina. Vești foarte bune stau să apară!

Horoscop 5-11 decembrie Săgetător

horoscop sagetator

Ai un moment de închidere a unor cicluri toxice! Atenție la persoana iubită, care parcă se cere la discuții! Bucurii financiare încep deja de marți pentru tine, profită de susținerea astrelor!

Horoscop 5-11 decembrie Capricorn

horoscop capricorn

Luna plină îți va arăta un ecou major al sănătății tale, mentale mai ales. Sau există riscul de epuizare, fizică sau intelectuală! Îți trebuie mai puțină muncă și mai multă poftă de viață!

Horoscop 5-11 decembrie Vărsător

horoscop varsator

Certuri cu prietenii pe care nu îi mai suporți sau regândirea prieteniilor! Atenție la panici și la tot felul de chestii moștenite pe neam, la care trebuie să lucrezi, intens.

Horoscop 5-11 decembrie Pești

horoscop pesti

Și pe tine luna plină te poate pune în fața faptului împlinit! Te consumi prea mult și ai multe de rezolvat pe familie și tu! Pe neam inclusiv! Bucurii îți vin sub forma de dorințe împlinite!

Horoscop realizat pentru cititorii Alba24, de astrolog Maria Sârbu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax