Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Hoț cu tupeu, în zona ultracentrală din Alba Iulia. A intrat într-o casă în timp ce proprietarii erau în locuință

Publicat

Un hoț a intrat duminică seara într-o casă aflată în zona ultracentrală a municipiului Alba Iulia, în apropierea Cetății Alba Carolina, în timp ce proprietarii se aflau în locuință. Acesta a reușit să fure portofele, bani și carduri.

Hoțul a fost surprins de o cameră de supraveghere în fața ușii de acces în casă. Acesta a intrat în curte după ce a sărit gardul (poarta fiind închisă), ocolind și camera video aflată la intrarea în curte.

Pe imagini se poate observa un bărbat îmbrăcat cu pantaloni, hanorac cu glugă, fără încălțăminte în picioare, care avea o mască pe față și mănuși.

Acesta încearcă ușor mânerul ușii și intră în locuință, în jurul orei 21:13. La ora respectivă proprietarii se aflau în casă, într-o cameră aflată la câțiva metri de intrare.

Hoțul a lăsat ușa de la intrare deschisă, iar când proprietarii au simțit curentul și s-au dus să închidă ușa, s-a ascuns într-o altă cameră.

Hoțul a ieșit din casă după aproximativ 7 minute, în jurul orei 21:20, nu înainte să fure portofele, bani și carduri.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax