Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Iarnă la început de vară, pe Transfăgărășan. Cum arată cel mai spectaculos drum din România și când ar putea fi redeschis

Publicat

Drumarii continuă deszăpezirea pe Transfăgărășan – a doua cea mai înaltă șosea din România, după Transalpina. Muncitorii lucrează în condiții vitrege, cu temperaturi scăzute și nămeți de peste 3-4 metri. Circulația rutieră acolo ar putea fi redeschisă în aproximativ două săptămâni, estimează DRDP Brașov.

„Mult a fost, puțin a rămas! Continuăm deszăpezirea Transfăgărășanului. Cu toate că lucrăm în condiții vitrege, cu temperaturi scăzute, între nămeți de peste 3-4 metri, rămânem optimiști că vom putea deschide drumul până la mijlocul acestei luni”, au transmis reprezentanții DRDP Brașov.

„Condiții ca iarna aici. Foarte urâte condițiile. Frig afară, zăpada foarte tare. Mai avem vreo 2 kilometri și suntem sus. Foarte greu merge. A nins, a fost lapoviță, foarte urâtă vremea”, a explicat Mihai Budac, deservent de utilaje la Districtul Bâlea.

sursa: DRDP Brașov

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax