Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Impact frontal. Imagini șocante cu accidentul de la Vințu de Jos, produs duminică după-amiază

Publicat

Un accident rutier în care au fost implicate două maşini s-a produs duminică după-amiaza, în jurul orelor 17.40, pe DJ 107C, la Vinţu de Jos. În urma accidentului, o persoană a decedat, iar alte 4 persoane au fost rănite. SMURD a intervenit pentru descarcerare începând cu ora 17.50. Răniţii au fost transportaţi la spital. Camera de supravegere a unei firme aflate în apropiere a surprins  momentul impactului.


La locul accidentului, pe DJ 107C, circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri, timp de aproximativ două ore, pentru finalizarea cercetărilor. Poliţia a recomandat, în această perioadă, alegerea unor rute ocolitoare.

Accidentul s-a produs în apropierea localităţii Vinţu de Jos, între două autoturisme, Volkswagen Golf şi Peugeot. Unul dintre acestea s-a angajat într-o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune frontală cu celălalt, care circula regulamentar din sens opus.

Şoferul care a depăşit neregulamentar a decedat, iar soţia lui, pasageră în autoturism a fost rănită. Cei trei pasageri din autoturismul lovit au fost răniţi. Toţi cei patru supravieţuitori au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba.

Persoana decedată este T.L., de 60 de ani, din Cugir.

Circulaţia s-a reluat în condiţii normale, la locul accidentului, pe DJ 107C, în jurul orei 19.30.

UPDATE: Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba:

„La data de 4.03.2012, ora 17:42, pe DJ 107 C la Km 15 + 800m, pe raza localităţii Vinţu de Jos, T.L., de 61 de ani, din Cugir, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus, în direcţia Vinţu de Jos – Alba Iulia, de P.A.R., de 28 de ani, din Geoagiu Băi, judeţul Hunedoara. În urma accidentului, T.L. a decedat, iar soţia acestuia, pasageră pe scaunul din dreapta faţă, a fost rănită grav.

De asemenea, conducătorul celui de-al doilea autoturism şi o femeie în vârstă de 86 de ani, pasageră pe locul din stânga spate al autoturismului, au fost răniţi grav, iar două femei, în vârstă de 22 şi 28 de ani, pasagere în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare.

P.A.R. a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu a consumat băuturi alcoolice.”

SURSA Foto: Youtube.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Pe Direct

    miercuri, 07.03.2012 at 07:15

    Nu merge filmuletul !

    • moderatorul de serviciu

      miercuri, 07.03.2012 at 10:38

      A fost dezactivat. Am reusit sa facem niste capturi inainte de a fi scos de pe You Tube

  2. Pe Direct

    miercuri, 07.03.2012 at 10:54

    OK

  3. CTL

    luni, 17.09.2012 at 22:54

    de ce a fost scos de pe youtube

  4. EU

    vineri, 12.04.2013 at 08:51

    Nu am nimic cu nimeni , este loc pe sosea suficient … foarteeeeeeeee suficient pentru 3 masini paralel….dar figurile si smecheria omului se plateste! daca ar fi mai cu capul pe umar si soferii nu ar mai fi atatea accidente!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax