Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Imagini cu momentul în care a izbucnit incendiul de la Institutul Matei Balş. Filmări de pe camerele de supraveghere

Publicat

YouTube video

Primele imagini cu momentul în care a izbucnit incendiul de la Institutul Matei Balş, filmate filmate vineri dimineață în jurul orei 05.00 de o cameră de supraveghere din zonă au fost publicate de Europa Liberă.

Din filmările obținute  se vede cum un fum gros și negru iese prin ferestre.

YouTube video

Apoi, flăcările cuprind saloanele aflate la parterul Pavilionului 5 al spitalului.

Cinci persoane au murit în urma unui incendiu care a izbucnit la Institutul Matei Balș. Cea de-a cincea persoană a fos găsită carbonizată într-o baie.

Cinci persoane au murit în urma unui incendiu care a izbucnit vineri dimineaţă la Spitalul „Matei Balş” din Bucureşti, într-un pavilion unde erau trataţi pacienţi cu COVID-19. Alți 102 pacienţi au fost transferaţi la mai multe spitale.

Patru dintre cele 5 persoane decedate au murit în salon, în timp ce una a fost descoperită după mai multe ore, într-o baie. Din nefericire, în cazul celor 4 decedați din salon situația este și mai tragică.

Corpurile lor au fost profund carbonizate, astfel încât identificarea lor nu se mai poate face decât pe baza probelor ADN.

Citește amănunte pe VIDEO: INCENDIU la Spitalul Matei Balș din Capitală. CINCI persoane au decedat, trei dintre ele găsite carbonizate

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax