Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Imagini din sala în care se poartă negocierile dintre Ucraina și Rusia. Discuțiile au loc în Belarus

Publicat

O delegație ucraineană se întâlnește luni cu reprezentanți ai Rusiei, pentru negocieri privind încetarea focului. Discuțiile au loc la granița cu Belarus, lângă râul Pripyat, fără ”condiții prealabile”.

UPDATE 13.20: La începutul negocierilor, Makey a spus că toți cei prezenți se pot simți în completă siguranță. Apoi, la scurt timp , toți jurnaliștii și reprezentații media au fost scoși afară din sală.

Pe YouTube sunt redate imagini în direct din sala unde au loc aceste negocieri, în cea de-a cincea zi de război. Cele două delegații încearcă să găsească o soluție.

“Am convenit ca delegația ucraineană să se întâlnească cu delegația rusă, fără condiții prealabile, la granița Ucrainei cu Belarusul, lângă râul Pripyat“, a declarat președintele Volodimir Zelenskiy, într-o postare pe Instagram.

Liderul ucrainean a mai precizat că “Alexandru Lukașenko și-a asumat responsabilitatea de a se asigura că toate avioanele, elicopterele și rachetele staționate pe teritoriul Belarusului rămân la sol în timpul călătoriei, discuțiilor și întoarcerii delegației ucrainene“. Cei doi au purtat o discuție telefonică astăzi.

YouTube video

Vezi și: RĂZBOI în UCRAINA – Ziua CINCI: Ploaie de rachete lansate din Belarus spre orașe ucrainene. Bilanțul de la începutul invaziei

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax